Suroviny
Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!
Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede Šéf recepty, které dohromady tvoří perfektně sladěné menu.
Postup přípravy
- Maso osolte a opepřte, zalijte sójovou a ústřicovou omáčkou a nechte 3–4 hodiny proležet.
- Pak maso nechte okapat a orestujte na pánvi ze všech stran. Na pánev přidejte i krevety a stranou krátce orestujte.
- Troubu předehřejte na 140–160 stupňů a bůček pečte zhruba hodinu.
- Nakrájejte jarní cibulku, chilli papričky, bílou ředkev a zázvor. Vývar nechte povařit. V dalším hrnci uvařte nudle.
- Na talíř nandejte vařené nudle, na ně položte cibulku, papričky, ředkev, zázvor, nakrájený bůček, nakrájená vařená vejce, krevety, zalijte vývarem a podávejte.