Suroviny
Postup přípravy
1. Na přípravu panenky jsou potřeba dvě pánve: Na jedné pánvi pomalu a za stálého obracení opékáme asi dvacet minut celou panenku na lžíci oleje. Necháme krátce odpočinout.
2. Omáčka: Na druhé pánvi zpěníme na lžíci oleje cibulku, česnek a zázvor, poté přidáme všechno koření, vývar a zbytek ingrediencí. Na mírném ohni zredukujeme omáčku na polovinu.
3. Kuskus salát: Do větší mísy nasypeme kuskus, který zalijeme vroucí vodou, osolíme a opepříme. Přidáme olej a po zamíchání necháme deset minut odpočívat. Když se tekutina vsákne, vidličkou kuskus prokypříme a vmícháme ostatní, najemno nakrájené ingredience. Takto připravenou přílohu podáváme k masu.
4. Osmahnutou panenku nakrájíme na plátky a servírujeme s omáčkou a kuskusem se zeleninou.