Suroviny
- hovězí steak (z hovězí veverky) 00 g
- okurka 100 g
- paprika 40 g
- zelená paprika 40 g
- žlutá paprika 40 g
- mrkev 40 g
- cibule 1/2 ks
- koriandr 1 snítka
- bazalka 3 lístky
- máta 5 lístků
- arašídy 1 lžíce
Zálivka
- zázvor 2 g
- chilli papričky
- česnek 1/2 stroužku
- sójová omáčka 1 lžíce
- limetková šťáva 1 lžíce
- olivový olej 1 lžíce
- med 12 g
Postup přípravy
- V míse promíchejte ingredience na zálivku.
- Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, mrkev naloupejte škrabkou. Bylinky nasekejte nadrobno. Arašídy rozdrťte. Smíchejte zeleninu s bylinkami, přelijte marinádou a zlehka promíchejte.
- Vložte do mísy, navrch poskládejte tenké plátky zprudka opečeného hanger steaku. Posypte arašídy.