Suroviny
- hovězí steak (z hovězí veverky) 00 g
 - okurka 100 g
 - paprika 40 g
 - zelená paprika 40 g
 - žlutá paprika 40 g
 - mrkev 40 g
 - cibule 1/2 ks
 - koriandr 1 snítka
 - bazalka 3 lístky
 - máta 5 lístků
 - arašídy 1 lžíce
 
Zálivka
- zázvor 2 g
 - chilli papričky
 - česnek 1/2 stroužku
 - sójová omáčka 1 lžíce
 - limetková šťáva 1 lžíce
 - olivový olej 1 lžíce
 - med 12 g
 
Postup přípravy
- V míse promíchejte ingredience na zálivku.
 - Zeleninu nakrájejte na tenké proužky, mrkev naloupejte škrabkou. Bylinky nasekejte nadrobno. Arašídy rozdrťte. Smíchejte zeleninu s bylinkami, přelijte marinádou a zlehka promíchejte.
 - Vložte do mísy, navrch poskládejte tenké plátky zprudka opečeného hanger steaku. Posypte arašídy.