Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Sytý krémový boršč

8 porcí
do 1 hodiny
Sytý krémový boršč
Sytý krémový boršč Autor: isifa.com
Sytý krémový boršč vydá za hlavní jídlo. Červená řepa mu dodá krásnou barvu a zakysaná smetana už výsledek jen podtrhne.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Prudce opražte slaninu, pórek a cibuli dohněda, potom přidejte ostatní ingredience a vařte asi jednu hodinu, až bude řepa měkká.
  2. Rozmixujte na kaši a velmi horké podávejte se zakysanou smetanou a spoustou čerstvě namletého černého pepře.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama