Maso Brazilská feijoada s fazolemi, vepřovým a uzeným masem – připravená v pomalém hrnci nebo na sporáku
Ryby a mořské plody VE VARU: Dušené slávky na víně s pikantním chorizem, tymiánem a pórkem podle Ondřeje Moliny
Recepty Těstoviny s hovězím špízem chimichurri, klobásou chorizo, černými fazolemi, kapustou a rajčaty
Maso Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky
Zelenina Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos
Sladké Ålandská palačinka (Ålandspannkaka) pečená v troubě podle Kristiny Lund – vyzkoušejte netradiční skandinávský dezert
Předkrmy a chuťovky Poklady belgické kuchyně: Peprný sýrový koláč Flamiche de Dinant – hromada sýra, vajec a pepře jsou základem této originální pochoutky
Maso Těhotnej kuchař: Zadělávaná kuřecí srdíčka s rýží – velmi chutné jídlo ve stylu za málo peněz hodně muziky
Zelenina Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos
Polévky Thajská brokolicová polévka – překvapí lehce pikantní chutí a krémovou konzistencí díky kokosovému mléku
Zelenina Salsa pico de gallo – čerstvá salsa z rajčat s chilli a koriandrem je ideální ke křupavým nachos