Zelenina Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu
Prostřeno! Prostřeno: Kuřecí špíz s mangem a paprikou s čedarovými šťouchanými bramborami, domácí dip
Maso Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami
Omáčky Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína
Těstoviny Paccheri della nonna – zapečené těstoviny s masovými kuličkami v rajčatové omáčce podle restaurace Rossopomodoro
Omáčky Krůtí kostky na smetaně à la svíčková – klasická omáčka z kořenové zeleniny s křehkým masem nakládaným ve svěží marinádě
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Předkrmy a chuťovky Filo taštičky plněné tuňákovou směsí s olivami a gorgonzolou – chuťovka ke sklence vína