Prostřeno! Prostřeno: Losos s křenovou omáčkou, brusinkami, pečené brambory a kumaras s novozélandskou solí
Česká kuchyně Pomalu pečený vepřový bůček s jihočeským drbákem a červeným zelím podle receptu ze Zájezdního hostince U Jiskrů
Prostřeno! Prostřeno: Telecí svíčková, lišky, cuketa, červené víno, pastinákovo-bramborové pyré, brusinky
Maso Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli
Maso Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami
Těstoviny Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem
Sladké Rybízové choux au craquelin – francouzské popraskané věnečky z odpalovaného těsta se smetanovým krémem
Těstoviny Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem
Maso Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli
Maso Flamendr z vepřového masa podle Pepy Nemravy – masové nudličky v pikantní omáčce se zeleninou a houbami
Těstoviny Letní těstoviny s kalamáry, cherry rajčaty a hráškem – rychlý recept se středomořským šmrncem
Maso Tacos s grilovanou panenkou a meruňkovou salsou: Sladko-pikantní symfonie chutí oživí letní tabuli