Předkrmy a chuťovky VE VARU: Bruschetta s telecími plátky a karamelizovanou cibulí podle Marca Giampaoliho
Prostřeno! Prostřeno: Kuřecí játrová paštika s kořením pěti vůní s růžovým pepřem a brandy, pomazánka s gorgonzolou, ořechem a hruškou, domácí pečivo
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Maso Řecké kuřecí špízy s tzatziki, pečené brambory a sýrový česnekový chléb z tortilly připravené v horkovzdušné fritéze
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Těstoviny Kuřecí fideuà s paprikou a fazolkami – španělská variace na paellu připravená z těstovin podle Zdeňka Pohlreicha
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem
Zelenina Smetanové brambory al forno podle Jamieho Olivera – zapečená příloha s fenyklem a parmazánem