Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Středomořské kuře

4 porce
do 1 hodiny
Středomořské kuře
Středomořské kuře Autor: profimedia.cz
Pro tento recept je zásadní, abyste kuře nechali v marinádě alespoň přes noc. Díky tomu bude mít maso skvělou chuť a díky octu bude křehké. Jako příloha se nejlépe hodí kuskus.
Reklama

Suroviny (4 porce)

Ostatní ingredience:

Reklama

Postup

  1. Dobře promíchejte všechny ingredience na marinádu.
  2. Kuřecí prsíčka rozprostřete do zapékací mísy a přelijte marinádou. Přikryjte a dejte přes noc do lednice.
  3. Příští den předehřejte troubu na 180 °C. Vyndejte kuře z lednice, rovnoměrně je posypte cukrem a přelijte vínem.
  4. Pečte 30–40 minut nebo dokud nebude maso propečené. Podávejte s kuskusem a zeleným salátem.
Reklama

Středomořské kuře Foto:

Středomořské kuře, foto: Profimedia.cz

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama