Postup přípravy
Vyklepneme vajíčka, která si rozdělíme na žloutky a bílky. Žloutky si vyšleháme nejdříve minutu samostatně, poté se přidá cukr krystal a dále šleháme s cukrem. Po třech minutách začneme přidávat mascarpone a šleháme do jemného krému. V kastrůlku na plotně si rozehřejeme ovoce (maliny, borůvky, jahody, lesní směs atd.), trochu ocukrujeme, abychom srazili kyselost, a pozvolná vaříme, až se vypaří devadesát procent šťávy. Sladké cukrářské piškoty rozmixujeme na drť, kterou smícháme s kokosovým cukrem. Pak si připravíme skleničky na servírování, na dno dáme ovoce, pak vrstvu krému, dále sušenkovou drť s cukrem, pak krém, ovoce, krém a úplně nakonec znovu drť. Nebo posypeme kakaem a můžeme ozdobit čerstvým ovocem. Vychladíme.