Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Salát z rukoly a polníčku

4 porce
do 30 minut
Salát z rukoly  a polníčku
Salát z rukoly a polníčku Autor: Šéf na grilu II.
Jednoduchý salát proměníte v chuťovou lahůdku díky opečené zkaramelizované cibuli, která znamenitě doplní výraznou chuť kozího sýra.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Oloupejte cibuli a nakrájejte ji na tenké plátky. V malém kastrůlku rozehřejte máslo a zvolna na něm restujte cibuli, přibližně 10 minut. Přidejte cukr a pár kapek octa. Míchejte přibližně 5 minut, dokud šťáva nezhoustne a nezkaramelizuje. Sundejte z plotny a přendejte do misky.
  2. Do velké mísy dejte omytou a osušenou rukolu a polníček, přidejte nakrájenou papriku, ocet a zakapejte olivovým olejem. Přidejte cibuli a rozdrobený kozí sýr. Dle chuti osolte, posypte čerstvě namletým barevným pepřem a promíchejte.
  3. Servírujte s opečenou bagetou nebo s grilovaným masem.
Reklama

Šéf na grilu IIŠéf na grilu II

V pokračování úspěšné knihy Šéf na grilu, vám Zdeněk Pohlreich poradí více než 90 tipů na skvělé steaky, hamburgery, zeleninové saláty, ryby, dezerty, ale i koktejly.

Poradí vám, jak připravit perfektní menu na vaši zahradní párty, na které budete „šéfem“ právě vy!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama