Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Rybí krokety

4 porce
do 30 minut
Rybí krokety
Rybí krokety Autor: Sladkovodní kuchařka
Zkuste tentokrát nahradit klasické masové kuličky za rybí krokety. Příprava je jednoduchá a chuť báječná. Skvělé jako chuťovka na party nebo pohoštění pro děti...
Reklama
Reklama

Postup

  1. Rybí maso umeleme, smícháme s nastrouhanými bramborami a změklým máslem. Přidáme vejce, petrželku a ochutíme solí. Promícháme a hustotu směsi případně upravíme přidáním trochy strouhanky.
  2. Z rybí směsi tvoříme malé kuličky, které obalíme ve strouhance a smažíme na másle do růžova. Podáváme s skrojkem limetky nebo citronu.
Reklama

Sladkovodní kuchařka

Sladkovodní kuchařka

Sladkovodní ryby si svou kuchařku zasloužily nejenom obsahem zdraví prospěšných látek, ale i skvělou chutí, a navíc i snadnou dostupností. Vždyť Česká republika je zemí rybníků, řek a rybářů. Přesto je spotřeba ryb dlouhodobě poměrně nízká, i proto, že si mnoho lidí s jejich úpravou neví rady. Jenže kde najít inspiraci, jak rybí maso chutně a snadno připravit?

Autor Milan Palička se rozhodl široké veřejnosti zpřístupnit své osvědčené rodinné recepty i speciality svých přátel. Sladkovodní kuchařka, výpravná česká kuchařka pro vaření ze sladkovodních ryb, je věnována všem, kdo si chtějí pochutnat na nápaditě upravené rybě, ale přitom vařit rychle a nenáročně.

Kniha obsahuje více než 250 receptů, doplněných celostránkovými fotografiemi hotových jídel.

Knihu vydalo nakladatelství Smart Press.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama