Suroviny
- camembert 3 kusy
- med 4 lžíce
- hořčice 2 lžičky
- olivový olej 2 lžíce
- balzamikový ocet 1 lžíce
- rukola 1 svazek
- baby špenát 50 g
- ledový salát 1 kus
- biondo rosso salát 1 kus
- hruška 1 kus
- vlašské ořechy 50 g
- pepř 1 špetka
Postup přípravy
Camemberty podélně rozpůlíme, dáme na plech a lehce osolíme a opepříme
Mírně přelijeme medem a necháme rozpéct pod grilem v troubě na 180 °C
Mezitím si v misce připravíme zálivku z medu, hořčice, olivového oleje a balzamikového octa
Osolíme a opepříme dle chuti, vložíme natrhané lístky salátů a tenké plátky hrušky, přidáme nasekané ořechy a promícháme
Talíř obložíme salátem, na který dáme rozpečenou půlku camembertu