Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Vitello tonato

4 porce
do 1 hodiny
Vitello tonato
Vitello tonato Autor: Už dost šéfe!
Tento tradiční italský pokrm je ideální jako předkrm ke slavnostnímu menu nebo jako chuťovka na večírek s přáteli.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Okořeněnou telecí kýtu vytvarujte do válečku, svažte provázkem a ze všech stran opečte. Uložte ji do trouby předehřáté na 140 °C. Zhruba na 15 minut.
  2. Za pomoci kuchyňského robota rozmixujte v míse okapaného tuňáka, ančovičky a cibulku. Přidejte majonézu a dle chuti trochu citronové šťávy. Vše společně promíchejte.
  3. Upečenou kýtu zbavte provázku a nechte vychladnout. Nakrájejte ji na tenké plátky a rozdělte na talíře.Každou porci přelejte omáčkou z tuňáka, navrch dejte kapary a ihned podávejte.
Reklama

Už dost, šéfe!Už dost, šéfe!

"Vždycky jsem si myslel, že největším uměním je schopnost odejít včas. Pořad Ano, šéfe! asi určitě končí. Rád bych se s vámi podělil o svoje názory na podnikání v gastronomii avzpomínky na nejlepší i nejhorší situace z natáčení.

V knize najdete nejen fotogarafie a hlášky, ale hlavně mé nejoblíbenější recepty, které vám připomenou, že tohle řemeslo se dá dělat i dobře."

Zdeněk Pohlreich

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama