Najděte si recept
Na co máte chuť?

Spouštím video za 5s.
Vepřová panenka plněná mandlemi
Vepřová panenka na grilu není nic nového, ale šéf Zdeněk Pohlreich ji tentokrát vyšperkoval mandlemi, medem a rozmarýnem. A rozhodně stojí za vyzkoušení!
do 30 minut
4 porce
V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Suroviny (4 porce)
Omlouváme se, snažíme se dohledat chybějící obrázek
Postup
- Spařené mandle nasekejte nadrobno a vložte do misky. Přidejte k nim nakrájenou pomerančovou kůru, rozmarýn, lžičku medu a promíchejte.
- Panenku rozřízněte, osolte, opepřete a potřete mandlovou náplní tak, aby kraje zůstaly volné. Pokapejte pomerančovou šťávou, ohněte kraje a zarolujte. Roládu přichyťte nití, znovu opepřete a osolte.
- Vložte do grilu a nechte péct ze všech stran asi 10 minut. Hotovou pečeni zabalte na chvíli do alobalu, aby byla šťavnatá.
- Pak vyndejte, nakrájejte na plátky a podávejte.
Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima