zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Vepřová panenka plněná mandlemi
Spouštím video za 5s.

Vepřová panenka plněná mandlemi

Hodnoceno: 1x
Vepřová panenka na grilu není nic nového, ale šéf Zdeněk Pohlreich ji tentokrát vyšperkoval mandlemi, medem a rozmarýnem. A rozhodně stojí za vyzkoušení!
do 30 minut
4 porce

V nové řadě kulinární show Rozpal to, šéfe! II. Zdeněk Pohlreich opět rozžhavil gril a připravil skvělé recepty na letní grilovačku. Sledujte každou neděli v 18.00 na Primě! Všechny recepty, bonusová videa a další "laskominy" najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Spařené mandle nasekejte nadrobno a vložte do misky. Přidejte k nim nakrájenou pomerančovou kůru, rozmarýn, lžičku medu a promíchejte.
  2. Panenku rozřízněte, osolte, opepřete a potřete mandlovou náplní tak, aby kraje zůstaly volné. Pokapejte pomerančovou šťávou, ohněte kraje a zarolujte. Roládu přichyťte nití, znovu opepřete a osolte.
  3. Vložte do grilu a nechte péct ze všech stran asi 10 minut. Hotovou pečeni zabalte na chvíli do alobalu, aby byla šťavnatá.
  4. Pak vyndejte, nakrájejte na plátky a podávejte.

Vepřová panenka plněná mandlemi Foto:

Rozpal to, šéfe! II Foto:

Rozpal to, šéfe! II, foto: archiv Prima

reklama