Předkrmy a chuťovky Velikonoční nádivka s uzeným masem a kopřivami podle Marka Bendla z Orea Resortu Horizont
Předkrmy a chuťovky Velikonoční nádivka s třemi druhy masa a se zeleným chřestem podle Mirky van Gils Slavíkové
Maso Brazilská feijoada s fazolemi, vepřovým a uzeným masem – připravená v pomalém hrnci nebo na sporáku
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin
Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Hlavní jídla Kurkumová rýže z jednoho hrnce s paprikou a kořeněnou posypkou – recept plný orientální chuti
Těstoviny Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin
Ryby a mořské plody Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin
Předkrmy a chuťovky Špenátová omeleta plněná sýrem cottage – perfektní víkendová snídaně plná bílkovin