Suroviny
Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!
Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:
Odkaz
Teď vaří šéf!
Vítejte v kuchařské škole ZDEŇKA POHLREICHA, šité na míru běžné domácí kuchyně. V každém díle předvede Šéf recepty, které dohromady tvoří perfektně sladěné menu.
Postup přípravy
- Do osolené vody dejte vařit těstoviny.
- Smrže spařte, zakrojte a naplňte fáší z kuřecího masa, kterou jste si připravili předem: kuřecí maso namelte, přidejte vaječný bílek a trochu smetany a vyšlehejte. Smrže uvařte v drůbežím vývaru a jakmile vyplavou napovrch, kastrůlek odstavte.
- Do osolené vody vložte chřest, nechte povařit 3–4 minuty, pak přendejte do ledové vody, aby neztratil barvu, a pokrájejte na třetinky.
- Na pánvi nechte rozpustit máslo, orestujte na něm chřest a uvařené smrže. Pak přidejte pár kapek vody z uvařených těstovin a nakonec i těstoviny. Spojte, přisypte nastrouhaný parmazán a podávejte.