Špízy
- vepřové maso (nakrájené na kostky)
- Kikkoman Teriyaki (BBQ omáčka s medem)
Salát
- mrkev
- cuketa
- sezamová semínka
- pomerančová šťáva (čerstvá )
- olej
Další výborné recepty, kterým dodá výjimečnou chuť kvalitní sójová omáčka, najdete v našem speciálu:
Odkaz
Sójová omáčka Kikkoman
Vaření s kvalitní sójovou omáčkou je zábava s jistým úspěchem! Vyberte si ze spousty nových receptů.
Postup přípravy
- Připravte si zeleninu na salát: omyté mrkve a cukety nastrouhejte nebo nakrájejte na tenké proužky. Zelené fazolky očistěte, omyjte a nakrájejte na malé kousky.
- Očištěné vepřové maso nakrájejte na kostičky a napíchejte na grilovací jehly nebo špejle. Maso není potřeba před grilováním marinovat – jen jej potřete Kikkoman Teriyaki BBQ omáčkou s medem a rovnou opékejte.
- Špízy opékejte na ohni, dokud nebude maso zlatohnědé. Během opékání maso znovu potírejte omáčkou.
- Nakonec si připravte zálivku na salát: smíchejte sezamová semínka, pomerančový džus a olej. Zálivku dobře promíchejte s připravenou zeleninou.
- Při podávání: Salát rozdělte na talíře a navrch položte špízy. K jídlu podávejte Kikkoman Teriyaki BBQ omáčku s medem jako dip.