Náš modrý mák

Semínkové proteinové tyčinky s arašídovým máslem

Moje hodnocení
3x

Jestli rádi uzobáváte semínka všech druhů, tento recept je dělaný přímo pro vás. Variabilita je téměř neomezená, recept rychlý a výsledek nad očekávání dobrý. Díky vybraným ingrediencím si na tyčkách pochutná opravdu každý. Kombinace arašídového másla a jemné makové chuti proteinu se navíc k sobě chuťově hodí.

4 porce
30 minut

Suroviny

Postup přípravy

  1. Tento recept je velice jednoduchý a hlavně velmi rychlý. Všechny ingredience kromě semínek ručně smíchejte v kompaktní těsto.
  2. Semínka nasypte na dno formy (budou sloužit jako ozdoba po překlopení) a na ně upěchujte hotové těsto. Tyčinky nechte ve formě pár hodin v chladu ztuhnout. Poté je nakrájejte.

PRIMA TIP: Makový protein vzniká ze sekundární suroviny lisování – z výlisku. Obsahuje cenné minerály a vlákninu. Oproti celým semenům je jednak obsah cenných látek koncentrovanější a lépe stravitelnější a také se sníženým obsahem tukové složky. Ocení ho všichni příznivci FIT a RAW stravy, dobré kuchyně, celiaci, vegani, nemlékaři, sportovci i nesportovci. Je vhodný i při redukci váhy a stavbě svalové hmoty.Vyzkoušejte makový protein od Bohemia Olej, který je vyroben z Českého modrého máku.

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

Zdroj receptu

Náš modrý mák


Přečtěte si také

Recepty