Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Restované kalamáry s česnekem a chilli

4 porce
do 30 minut
Restované kalamáry s česnekem a chilli
Restované kalamáry s česnekem a chilli Autor: isifa.com
Všechny mořské plody mají velkou výhodu. Nejenže skvěle chutnají, ale hlavně je jejich příprava velmi rychlá a většinou i jednoduchá. Stejně jako u tohoto jídla... Pro změnu můžete stejným způsobem připravit třeba kuřecí nudličky.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Rozřízněte chilli papričky podélně na jedné straně tak, aby zůstaly v celku. Dlaní přitlačte plochou stranu nože na česnekové stroužky, aby se otevřely. Ve woku rozehřejte olej a asi 1minutu prudce opékejte chilli a česnek.
  2. Přidejte kalamáry a při vysoké teplotě 1 nebo 2 minuty opékejte (kalamáry se zkroutí a zbělají). Přidejte rybí omáčku, ocet a cukr.
  3. Vložte do woku špenát a rajčata a restujte, dokud špenát nezměkne. Ochuťte solí a pepřem, posypte lístky koriandru a podávejte s kyprou basmati rýží.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama