Suroviny
- brambory 1 ks o váze 250 g
 - balzamikový krém (Kalamáta Papadimitriou bílý s pomerančem a citronem) 3 lžíce
 - olivový olej 2 lžíce
 - voda 75 ml
 - sušená rajčata (nasekaná) 1 lžíce
 - kapie (zelená, nakrájená nadrobno) 1 lžíce
 - sůl
 - pepř (čerstvě namletý)
 - oregano (sušené)
 - cherry rajčata (na větvičce) 4 ks
 - feta 50 g
 - balzamikový krém (Kalamáta Papadimitriou tmavý)
 
Postup přípravy
- Bramboru nařežeme přes struhadlo na plátky o síle 3 mm. Plátky položíme na pekáč vyložený pečicím papírem tak, aby se překrývaly jen z malé části jako rybí šupiny.
 - Na brambory nakapeme olivový olej, osolíme je, opepříme a přidáme sušené oregano. Navrch nasypeme nakrájenou papriku a sušená rajčata. Poté štědře zakapeme bílým balzamikovým krémem s pomerančem a citronem a vložíme do rozpálené trouby na 200 stupňů asi na 20 minut, až budou plátky brambor zlatavé a křupavé.
 - Naservírujeme na talíř, navrch položíme cherry rajčátka, posypeme rozdrobeným sýrem feta a zakapeme tmavým balzamikovýk krémem Kalamáta Papadimitriou.