Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Pomazánka z cizrny a avokáda

do 10 minut
Pomazánka z cizrny a avokáda
Pomazánka z cizrny a avokáda Autor: S vášní pro jídlo
Bezvadný a především jednoduchý recept na zdravou svačinu pro děti do školy. A nebo na vydatnou svačinku do práce? Rozhodně!
Reklama

Postup

  1. Cizrnu rozdělte na dvě části a jednu rozmačkejte šťouchadlem na brambory spolu s dužinou z avokáda.
  2. K nim pak přisypejte druhou část celé cizrny, červenou cibuli a římský kmín.
  3. Směs dochuťte limetkovou šťávou, olivovým olejem, nasekaným koriandrem, chilli a trochou soli. Všechno spolu promíchejte.
  4. Pomazánku natřete mezi dva krajíce kváskového chleba a podle nálady přidejte buď klíčky, nebo pár listů salátu.
Reklama

Pomazánka z cizrny a avokáda 2 Foto: Pomazánka z cizrny a avokáda; foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo Foto: S vášní pro jídlo

S vášní pro jídlo je inspirativní foodblog, který píše Kaya Kounová Roubíčková.

Dobré jídlo je její velkou vášní, takže není náhoda, že čas ji přivedl k psaní právě o něm. Velmi ráda připravuje jídla nenáročná, zato s maximálně vyladěnými chutěmi.

Na stránkách blogu svasniprojidlo.cz se s vámi dělí o to nejlepší, co v kuchyni vytvořila. Najdete zde rozmanitou kuchyni z celého světapřipravenou se špetkou hravosti a hlavně s vášní!

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama