Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Hovory s řezníkem
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Panettone

Panettone

Panettone Zdroj: Vánoční kuchařka pro dceru

  • Zavřít
Panettone

Panettone Zdroj: Vánoční kuchařka pro dceru

Moje hodnocení
18x

Na tomto sladkém pečivu zvláštního tvaru si pochutnávají Italové v době Vánoc již téměř celé jedno století díky podnikavosti několika milánských pekařů. Trochu se chutí podobá naší vánočce...

2 porce
60 minut
Seznam.cz banner

Suroviny

  • sušené rozinky 120 g
  • dezertní víno (Marsala) 125 ml
  • droždí 1 kostka
  • moučkový cukr 120 g + 2 lžíce navíc
  • mléko (vlažné) 125 ml
  • hladká mouka 400 g
  • vejce (velká, pokojové teploty) 3 ks
  • žloutek 1 ks
  • citronová kůra (z 1 citronu)
  • citronová šťáva 1 lžíce
  • sůl 1/2 lžičky
  • máslo (změklé) 120 g + na vymazání forem
  • kandované ovoce (citron) 120 g
  • žloutek (na potření) 1 ks

Legendy o vzniku této pochoutky jsou ovšem mnohem starší a romantičtější, v jedné z nich vznik tohoto pečiva dokonce umožnil chytrému mládenci získat srdce a ruku jeho vyvolené. Nemůžu slíbit, že něco podobného potká i vás, ale pokud máte rádi lehké kynuté těsto a rozinky, je tohle aspoň příjemný a oddechový projekt. Chce čas, teplo a dobrou náladu stejně jako všechno ostatní, co ke svému vzniku potřebuje balíček droždí.

Seznam surovin však může být pro mnoho domácích kuchařů trochu nesrozumitelný; už první dvě položky dokážou odradit od vyzkoušení. Přitom sultánky jsou jen jedním z druhů sušených rozinek (stejně jako třeba korintky) a Marsala je sladké dezertní víno, které jen kvůli experimentu s tímto pečením kupovat nemusíte. Přestože patří k Itálii stejně jako panettone, nahradit ho můžete bílým portským vínem nebo třeba tokajským.

Poměr surovin dává tušit, že těsto bude docela řídké a možná se vám bude hůř zpracovávat, zvlášť pokud si s ním chcete poradit ručně. To je v pořádku a vůbec se toho nelekejte, nakonec právě díky tomu zůstane těsto lehké a velmi vláčné. Chcete-li si práci trochu usnadnit, nechte ho kynout déle, než je popsáno v postupu. Je všeobecně známo, že kynutí a hnětení jsou pro těsto mnohem důležitější

Postup přípravy

  1. Rozinky s marsalou umístěte do malého kastrůlku a asi 2 minuty mírně povařte. Odstavte a nechte někde bokem zchladnout na pokojovou teplotu.
  2. Mezitím v menší misce rozmíchejte lžičkou droždí se lžící cukru na řídkou kaši (jde to, ač to vypadá na první pohled nesmyslně). Přilijte mléko, vmíchejte druhou lžíci cukru, lžíci mouky a nechte stát na teplém místě. Za pár minut se začne tvořit pěna a vzejde hustý kvásek – pokud ne, začněte znovu s novým droždím.
  3. Ve velké míse nebo v míse kuchyňského robotu smíchejte kvásek s vejci, žloutkem, kůrou, citronovou šťávou, solí, zbytkem cukru a půl hrnkem mouky. Vařečkou nebo míchacím nástavcem dobře promíchejte a teprve potom postupně vpracovávejte zbytek mouky, vždy zhruba v množství půl hrnku. Nakonec zapracujte máslo – nejprve jej nakrájejte na menší kostky a pak jich vždy pár vmíchejte do těsta. Pokračujte v míchání, a nechte na teplém místě vykynout na dvojnásobný dokud se nezačne těsto lesknout a „táhnout“ od okrajů mísy k vařečce nebo k nástavci, trvá to 5–10 minut. Čím víc si s těstem dáte záležet, tím bude jemnější. Úplně nakonec krátce vmíchejte okapané rozinky a nakrájený kandovaný citron. Přesuňte těsto do lehce olejem vytřené mísy, přikryjte potravinovou fólií objem – bude to trvat dvě až tři hodiny.
  4. Dvě prázdné a umyté velké plechovky od kompotu (každou o objemu zhruba 1,5 litru) nebo od kávy důkladně vymažte máslem a dno i stěny vyložte papírem na pečení (nemusíte se stříhat s přesnými tvary, prostě plechovku vyložte jedním velkým kusem papíru). Vykynuté těsto vyklopte na pracovní plochu a pomoučněnýma rukama z něj vytlačte všechen vzduch. Trochu prohněťte, rozdělte na dva díly a každý umístěte do vlastní plechovky. Znovu nechte kynout, dokud těsto nezdvojnásobí objem a nedosáhne zhruba k horní hraně plechovky, při pokojové teplotě to trvá další 2–3 hodiny, zakryté potravinářskou fólií v lednici 2–12 hodin čili přes noc (pak ale nezapomeňte plechovky vyndat nejméně 2 hodiny před pečením z lednice).
  5. Troubu předehřejte na 190 °C a mřížku zasuňte do dolní třetiny trouby. Žloutek rozmíchejte s jednou lžící vody a touto směsí potřete vyčnívající povrch obou vykynutých kousků. Pečte 35–40 minut, dokud povrch nezhnědne a spodek pečiva nezní při poklepání dutě (musíte ho kvůli tomu vyklopit z plechovky). Vyklopte upečené panettone z plechovek, odstraňte papír a nechte zchladnout.
Hovory s řezníkem

Zdroj receptu

Hovory s řezníkem

Jana Florentýna Zatloukalová Hovory s řezníkem

Zkušená autorka kuchařek a populárního blogu Kuchařka pro dceru si uznání vysloužila podrobně popsanými recepty, ve kterých vysvětluje všechna případná úskalí tak, že se pod jejím vedením můžete bez obav pustit do složitých pokrmů a výsledek vždy sklidí potlesk. Ve stejném duchu se nese i kuchařka Hovory s řezníkem, ve kterém poutavě představuje svět masa a čtenáře krok za krokem učí, jaké maso se hodí k čemu a jak ho nejlépe upravit. Nabyté znalosti si můžete hned prakticky vyzkoušet v téměř 200 receptech. Druhé vydání má krásné nové fotky a hravou grafiku.

www.kucharkaprodceru.cz

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek

Návrhy pro vás

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Polévky

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí Sladké

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda Vegetariánské

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť Předkrmy a chuťovky

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu Vegetariánské

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu


Přečtěte si také

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Maso
Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

PR článek
Inovace ve spánkovém režimu: Melatonin Forte Herbal spojuje bylinky a výzkum

Inovace ve spánkovém režimu: Melatonin Forte Herbal spojuje bylinky a výzkum

Jak na to - Tipy a triky v kuchyni
Rychlá a výživná sardinková pomazánka – ozvláštněte ji avokádem, bylinkami nebo oříšky

Rychlá a výživná sardinková pomazánka – ozvláštněte ji avokádem, bylinkami nebo oříšky

Sladké
Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Sladké
Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Maso
Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Novinky
Když jídlo nese jméno II. – další slavné pokrmy inspirované skutečnými osobnostmi

Když jídlo nese jméno II. – další slavné pokrmy inspirované skutečnými osobnostmi

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Polévky
Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem Recepty

Veganské asijské nudle s tofu, zeleninou a houbami – pokrm inspirovaný thajským street foodem

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami Saláty

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Sladké
Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Ovoce

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Maso
Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku Maso

Rychlé kuře po čínsku s barevnými paprikami a rýží – snadný oběd po asijsku

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky Maso

Vepřový guláš s barevnou paprikou – sezónní verze oblíbené domácí klasiky

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu Zelenina

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Nápoje
Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem Nápoje

Čajový mocktail s kokosovým mlékem a mangovým džusem

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu Recepty

Jednoduchý recept na domácí kokosové mléko ze strouhaného kokosu

Saláty
Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Těstovinový salát s tuňákem, letní cuketou, sušenými rajčaty a zelenými olivami

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější! Ryby a mořské plody

Domácí Filet-O-Fish jako z „mekáče“ – ještě lepší, křupavější a poctivější!

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské Recepty

Losos s koprovým pestem a bramborovými lupínky podle Karolíny Kamberské

Polévky
Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů Polévky

Milánská rajčatová polévka s orzo a mletým masem – hlavní jídlo do podzimních dnů

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě Polévky

Italská polévka Risi Bisi s hráškem a rýží – tradiční kombinace chutí v netradiční podobě

Předkrmy a chuťovky
Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť

Přes noc kynuté housky podle Kristiny Lund – švédské pečivo, které má díky dlouhému kynutí skvělou chuť

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře Předkrmy a chuťovky

Tortillové wrapy s mletým masem, zeleninou a tatarskou omáčkou – zábavná a rychlá večeře

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova Recepty

Domácí toustový chléb, který budete péct zas a znova

Vegetariánské
Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Čočková sekaná s mrkví a hráškem – chutná vegetariánská verze tradičního českého oběda

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu Vegetariánské

Gyros s restovaným květákem, zeleninou a tzatziki – bezmasá verze oblíbeného street foodu

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku Vegetariánské

Smažené houbové řízky se šťouchanými bramborami – dary lesa v neodolatelném křupavém kabátku

Sladké
Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Švestkové řezy s křupavou makovou drobenkou – šťavnatý koláč s oblíbenou kombinací chutí

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři Sladké

Závin s hruškami a ostružinami – sladký kousek podzimu na talíři

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici Ovoce

Voňavý jablkový kompot se švestkami – uchovejte chuť babího léta ve sklenici

Maso
Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha Saláty

Osvěžující asijský salát z hlávkového zelí – skvělý do rýžových nudlí i jako příloha

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku Předkrmy a chuťovky

Croissanty plněné kuřecím salátem s hrozny, jablky a pekany – delikátní twist na klasiku

Zelenina
Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Červená tomatová rýže s barevnou paprikou a uzenou šunkou – rychlá večeře z jednoho kastrolu

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce Recepty

Česneková bageta s parmazánem – perfektní příloha na večírek i ke grilovačce

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu Recepty

Fava – řecká pomazánka ze žlutého hrachu

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Ostrý spor ve studiu: Nerudová se pustila do Maláčové kvůli Stačilo!, ta argumentovala Pavlem Rusko provedlo vůbec největší vzdušný útok od začátku války. V Kyjevě zemřelo tříměsíční dítě Jazykovědec Oliva: Kde se vzaly prachy a chechtáky a proč se Rusové s Řeky smějí euru?

prima-zeny

Vítězka Zrádců bude fandit ženám. Když Šáchovou někdo zradí v osobním životě, pálí mosty Podle Kincla jsou ženy lepší ve lžích a intrikách. Ve Zrádcích chtěl udeřit režiséra Velkolepé uvedení druhé řady Zrádců. Událost ovládl hradní pán Kotek na bílém koni

prima-zoom

Nepropásněte úplné zatmění Měsíce Co se děje v australské Oblasti 51? Odhalte skutečné tajemství místa, kde mají být mimozemšťané Případ, který inspiroval poslední V zajetí démonů: Smurlovi trpěli roky, odskákal to i pes

prima-fresh

Krémová čočková polévka s cizrnou a rajčaty – vydatná luštěninová polévka do chladných dnů Hamburská vepřová kýta špikovaná šunkou a kyselými okurkami podle Pepy Nemravy – originální pečínka ve smetanové omáčce Rychlá a výživná sardinková pomazánka – ozvláštněte ji avokádem, bylinkami nebo oříšky

prima-cool

VIDEO: Trailer 3. série Krále Tulsy Místo sedadel běžecký pás. Promítání nového hororu od Kinga není nic pro slabochy Je World of Tanks pro metalisty? Vyzpovídali jsme slavnou kapelu, která je s herním hitem spojená

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Dýně jezte klidně každý den. Hokaido je skvělá pro zdraví, pohodu i krásu Rulík zlomocný: Nejjedovatější česká rostlina! Jaké jsou příznaky otravy? Naučte psa být doma sám. Za zničené věci ho netrestejte.

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.