reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Ostrá grilovaná křidélka
Autor: Kitchen and the City Ostrá grilovaná křidélka

Ostrá grilovaná křidélka

Hodnoceno: 0x
Další recept do sbírky grilovaných křidélek, tentokrát trochu ostřejší :)
do 1 hodiny

reklama

Postup

  1. Ingredience na marinádu smíchejte dohromady a jednu třetinu svařte a podávejte jako dip ke křídlům.
  2. Křídla v kloubu rozdělte a naložte do marinády alespoň na půl hodiny, nejlépe přes noc.
  3. Na rozpálený gril vložte křídla a grilujte z každé strany 2 minuty a poté dogrilujte v nejchladnější části grilu.
  4. Mezitím, co se křídla budou dodělávat, vložte feferonky na gril a ogrilujte z každé strany. Podávejte posypané sezamem a jarní cibulkou.

Ostrá grilovaná křidélka 2 Foto: Ostrá grilovaná křidélka; foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč

reklama