reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Lízátka z kuřecích křídel
Autor: Vlado Kníž Lízátka z kuřecích křídel

Lízátka z kuřecích křídel

Hodnoceno: 0x
Klasická kuřecí křídýlka můžete připravit trochu netradičně. Vyzkoušejte recept podle šéfa Zdeňka Pohlreicha. Jednoduchý na přípravu a výsledek je dokonalý.
do 1 hodiny
4 porce

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Kuřecí křídla rozpulte a ponechte jen širší část, kde je víc masa. Tuhle část nařízněte a shrňte po kosti, aby se vytvořila malá bambulka.
  2. Teď si připravte marinádu: v misce promíchejte všechny ingredience, dle potřeby dosolte a dopepřte.
  3. Pekáček pokapejte olivovým olejem a vložte maso, které jste namočili v marinádě. Vložte do trouby předehřáté na 180 stupňů a pečte asi 10 minut.
  4. Pak nandejte na talíř, polijte omáčkou z pekáčku, posypte čerstvou pažitkou a podávejte.

Lízátka z kuřecích křídel  Foto: Lízátka z kuřecích křídel, foto: Vlado Kníž

Vařte přímo se šéfem Zdeňkem:

LÍZÁTKA Z KUŘECÍCH KŘÍDEL
Lízátka z kuřecích křídel

reklama