návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Kuřecí paličky s čočkou jako eintopf

4 porce
do 1,5 hodiny
Kuřecí paličky s čočkou jako eintopf
Autor: L.A. CREATIVE FOOD Kuřecí paličky s čočkou jako eintopf
Spousta zeleniny, luštěniny, ale i maso... Spousta chutí a vůní, minimum práce – tady nechybí vůbec nic. A provenience? Nejspíš kosmopolitní.
Reklama

Další výtečné recepty z podzimní zeleniny najdete v aktuálním čísle časopisu Prima FRESH:

Článek

Podzimní číslo časopisu Prima FRESH  Foto:

Vychutnejte si pestrý podzim s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Podzimní číslo časopisu Prima FRESH nabízí téměř 80 nových receptů, které vás provedou pestrým obdobím podzimu. Najdete ho v prodeji už od středy 13. září!
Reklama

Postup

  1. Ve velkém silnostěnném kastrolu, který se dá dát do trouby, rozehřejte 3 lžíce oleje na středním stupni.
  2. Paličky osolte a posypte chilli a pak je ze všech stran asi 5 minut opékejte. Vyndejte je a dejte stranou.
  3. Stupeň snižte a do kastrolu dejte pórek a česnek. Za promíchávání smažte asi 3 minuty, až pórek zprůsvitní. Vmíchejte papriku, čočku, rajčata, chilli omáčku, vše promíchejte a ochutnejte, případně osolte a opepřete.
  4. Troubu předehřejte na 180 °C. Čočku vařte asi 10 minut, vmíchejte k ní cuketu, navrch rozložte kuřecí paličky a zakrytý kastrol dejte do trouby. Vařte asi 1 hodinu, až bude vše krásně měkké. Podávejte posypané tymiánem.
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama