Suroviny
- zelí (jarní zelí nebo kapusta) 1/2 hlávky
- fenykl 1 malá bulva
- ředkvičky 4-6 ks
- hruška (červená, rozkrojená na čtvrtky a zbavená jadřince) 1 ks
- růžičková kapusta (syrové hlavičky, nasekané) 6 ks
- zálivka (salátová zálivka z oleje a octa) 3 lžíce
- lískové ořechy (pražené a nasekané) 2 lžíce
- strouhaný parmazán asi 30 g
Postup přípravy
- Na tenko nakrájejte na jemné nudličky zelí, fenykl, ředkvičky a hrušku. Spolu s růžičkovou kapustou dejte do velké mísy a jemně promíchejte se zálivkou.
- Podávejte salát posypaný oříšky a parmezánem.
- Prima tip: Můžete použít také jablko nebo modrý sýr a zálivku podle vaší chuti.