návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím

Krevetová tempura

4 porce
do 30 minut
Krevetová tempura
Krevetová tempura Autor: Vlado Kníž
Krevety jsou ideální předkrm. A nemusíte je podávat jen tak jednoduše, ale jsou skvělé i v tempuře. Hotové to budete mít raz dva – a věřte šéfovi Zdeňkovi, pochutnáte si!
Reklama

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

Reklama

Postup

  1. V malém kastrůlku přiveďte vodu k varu, nechte v ní povařit lžíci miso pasty, promíchejte, přidejte trochu sójové omáčky a odstavte.
  2. Ve woku nechte rozehřát olej a mezitím si připravte těstíčko: v misce rozšlehejte vejce, přidejte lžičku škrobu, mouku a na závěr rozdrcený led. Krevety očistěte, nakrojte na několika místech a osolte.
  3. Obalte v těstíčku a jen na pár vteřin osmažte v oleji. Krevety nechte okapat na papírovém ubrousku, pak přendejte na talíř a podávejte s omáčkou a nastrouhanou bílou ředkví.
Reklama

Krevetová tempura Foto:

Teď vaří šéf Foto:

Teď vaří šéf, foto: Vlado Kníž

Připravte si tento pokrm podle videoreceptu přímo se Šéfem:

TVŠ III (10) – Krevetová tempura
Krevetová tempura


Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama