Suroviny
Odkaz
Rozpal to, šéfe!
V nové kulinární show vaří Zdeněk Pohlreich každou neděli v 18:00 v domácím prostředí venkovského statku. Recepty, videa a bonusové materiály najdete v novém speciálu.
Při přípravě postupujte podle video receptu:
window.primavideos['playerd74eac82d6319c9a2a8fdc4a11ae33ea'] = {"crop":"sites\/default\/files\/image_crops\/image_620x349\/3\/594306_rozpal-to-sefe-i-takto-se-da-varit-venku-obrazek-4_image_620x349.JPG","tid":42690,"name":"Rozpal to, \u0161\u00e9fe!","more_url":"http:\/\/www.iprima.cz\/rozpaltosefe","more_img":""}; var embed_hered74eac82d6319c9a2a8fdc4a11ae33ea = {"dom_id":"embed_hered74eac82d6319c9a2a8fdc4a11ae33ea","width":600,"height":337,"hd_id":"Prima-1406041448-47470_1500.mp4","hq_id":"Prima-1406041448-47470_1000.mp4","lq_id":"Prima-1406041448-47470_500.mp4","iph_id":"Prima-1406041448-47470.smil","thumbnail":"http:\/\/fresh.iprima.cz\/sites\/default\/files\/image_crops\/image_620x349\/3\/594306_rozpal-to-sefe-i-takto-se-da-varit-venku-obrazek-4_image_620x349.JPG","toolTipUrl":"http:\/\/fresh.iprima.cz\/sites\/default\/files\/video_thumbnails\/","autoplay":false,"typeStream":"vod","nid":625709,"name":"Rozpal to, \u0161\u00e9fe! (4) \u2013 grilovan\u00e1 kuku\u0159ice a brambory","zoneGEO":0,"embed":"Prima-1406041448-47470\/0","st_date":"2014-06-04T14:39:00","series":"Rozpal to, \u0161\u00e9fe!","seriesId":"42690","videoType":"Vyst\u0159i\u017een\u00e9 z\u00e1b\u011bry","videoTypeId":"33870","chapters":[{"time":0,"title":""}],"section":"tv-prima","midCuePoints":"600,1200,1800,2400,3000,3600,4200,4800,5400,6000,6600,7200","advertisingPreCount":2,"advertisingMidCount":0,"advertisingPostCount":3,"advertisingFullscreen":true,"advertisingVideobanner":true,"advertisingKeywords":"play;rozpal-to-sefe;rozpal-to-sefe-4-grilovana-kukurice-brambory;reality;vareni;family;","zoneBB":"0","duration":"460","adult":0,"tarif":-1};
Pro přehrání videa je potřeba povolit javascript ve Vašem prohlížeči.
Postup přípravy
- Brambory ve slupce uvařte v osolené vodě s pár snítkami tymiánu, rozmarýnu a dalších bylinek dle chuti.
- Poté je rozpulte a vydlabte vnitřek do mísy. Přidejte hrst nastrouhaného křenu a hrst parmazánu, zakysanou smetanu, kousek rozpuštěného másla, osolíte a opepřete. Směs promíchejte a naplňte jí vydlabané brambory. Ty pak položte na gril a nechte asi 5 minut zapéct.
- Na závěr brambory pokapejte troškou rozpuštěného másla a zasypte nasekanou petrželkou a kerblíkem.