návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Kořeněné mango lassí

Hodnoceno: 0x
2 porce
do 10 minut
Kořeněné mango lassí
Autor: blog Tvoříme domov Kořeněné mango lassí
Pořádná porce jogurtového nápoje, to vás rozhodně postaví na nohy. Vyzkoušejte na začátku pracovního týdne, úspěch je zaručen! :)

Článek

Smoothie bowl Foto:

Zdravá snídaně: Smoothie bowl s ovocem a mandlemi

Husté nealko koktejly jsou nezbytnou položkou na snídaňovém menu těch, kdo vědí, co je dobré a zdravé. Připojte se k nim!

Suroviny (2 porce)

Postup

  1. Všechny suroviny dejte do mixéru a rozmixujte dohladka.
  2. Podávejte ihned, případně v letních měsících ještě doplňte ledem.
  3. Podle potřeby můžete dosladit javorovým sirupem nebo jiným sladidlem, které upřednostňujete.

Kořeněné mango lassí 2 Foto: Kořeněné mango lassí; foto: blog Tvoříme domov

Tvoříme domov Foto:

Doma chutná nejlépe!

Blog Tvoříme domov vznikl z jednoho zásadního důvodu – abych se na mateřské nezbláznila. Jsem obyčejná holka s běžnými zájmy, která však pohlíží na jídlo jako na svátek. Mám úctu k surovinám, které nechci „zabít“ zbytečnými průmyslovými produkty. Moje recepty jsou proto velmi jednoduché, často jen ze základních surovin a vždy bez chemie.

Chci ukázat, že zdravé jídlo nebo jeho varianty nemusí být jen podivně vypadající hrouda na talíři. Zároveň však vím, že občas přijde den, kdy si prostě musíme dopřát nějaké bolestné (takové mám tak třikrát do týdne :). Z toho důvodu jsem si oblíbila dezerty nebo chcete-li sladkosti, které poskytnou vše, co naše nervy potřebují, aniž bychom z nich museli mít velké výčitky. Bílou mouku vždy doplním tou celozrnnou, bílý cukr nahrazuji třtinovým nebo jej nepoužiji vůbec a sladím třeba datlemi.

Můj pohled na jídlo je možná jiný, nicméně nijak extrémní. Prostě vyznávám zdravý rozum. Protože bez buřtu pečeného nad ohněm to v létě prostě nejde!