návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Korejská palačinka

4 porce
do 30 minut
Korejská palačinka
Korejská palačinka Autor: L.A. CREATIVE FOOD
Trochu jiné ochucení i způsob podávání povýší běžnou palačinku na exotický (a mimořádně lahodný) kousek.

Suroviny (4 porce)

Postup

  1. Cibulky dobře omyjte a nechte je okapat. Nakrájejte je tak, aby byly stejně dlouhé, asi 25 cm.
  2. Připravte těstíčko z vajec, mouky, vody, sójové pasty a cukru a prošlehejte ho dohladka.
  3. Nepřilnavou pánev rozehřejte a vlijte do ní olej. Vložte cibulky tak, aby byly těsně vedle sebe, a rovnoměrně je přelijte těstíčkem.
  4. Palačinku smažte a přitom ji lehce stlačujte plochou naběračkou, případně zarovnávejte okraje.
  5. Až palačinka zespodu zezlátne, opatrně ji obraťte. Osmažte ji opět dozlatova a ještě jednou obraťte. Po minutě ji vyklopte na talíř. Korejskou palačinku podávejte nakrájenou na proužky s rýží a nějakou pikantní asijskou omáčkou.

Korejská palačinka Foto: Korejská palačinka, Foto: L.A. CREATIVE FOOD

Další porci skvělých receptů najdete v akutálním čísle časopisu Prima FRESH:

Jarní koleda s Prima FRESH

Užijte si jarní koledu s novým číslem časopisu Prima FRESH!