Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Kokosové kuře

3–4 porce
nad 2 hodiny
Kokosové kuře
Kokosové kuře Autor: Cukrfree - kuchařka pro malé i velké
Tento opeřenec patří v Karibiku mezi nejoblíbenější maso a doprovod nasládlého kokosového mléka mu velice sluší. Vyzkoušejte v horkém dni a s překvapením zjistíte, že výsledek vás příjemně osvěží.
Reklama

Další zajímavé recepty z krásné kuchařky Cukrfree najdete v letním čísle časopisu Prima FRESH, které je právě v prodeji:

Článek

Letní číslo časopisu Prima FRESH Foto:

Užijte si ty nejlepší prázdniny s letním číslem časopisu Prima FRESH!

Letní číslo časopisu prima FRESH nabízí pestrý výběr těch nejbarevnějších receptů plných chutí a vůní, které vám navodí správnou prázdninovou náladu. Najdete ho v prodeji...
Reklama

Postup

  1. Troubu předehřejte na 130 °C.
  2. Ve středně velké pánvi rozehřejte ghí nebo sádlo, vložte kuřecí paličky a na středním vyšším stupni je ze všech stran orestujte dozlatova. Vyskládejte je do nádoby na pečení a zalijte rozehřátým tukem z pánve.
  3. V misce smíchejte vývar, kokosové mléko, sůl a pepř a přelijte směs přes kuře. Na každý kousek kuřete přidejte tymián a máslo. Nádobu přikryjte poklicí a vložte na 2 ½ hodiny do trouby.
  4. Ke kuřeti přidejte špenát, opatrně promíchejte a bez pokličky pečte ještě 20–30 minut v troubě dozlatova.
Reklama

PRIMA TIP: Podávejte s pečenou zeleninou nebo zeleninovým pyré.

Cukrfree – kuchařka pro malé i velké

Cukrfree - kuchařka pro malé i velké Foto:

Jana Dell Plotnárková a Janina Černá

Cukrfree kuchařka pro malé i velké je nepostradatelnou knihou pro každého, kdo se zajímá o zdraví nejen svoje, ale i celé své rodiny. Najdete v ní více než 120 unikátních receptů s minimálním obsahem cukru, a s ideálním poměrem pro tělo prospěšných zdravých tuků a bílkovin. Součástí jsou také výživová doporučení, kde se dozvíte spoustu užitečných informací o tom, jak by měla vypadat výživa nejen nás dospělých, ale i dětí, a to včetně těch nejmenších.

Ve spojení s nádhernými fotografiemi dýchajícími atmosférou Havaje, kde celá kniha vznikala, je kuchařka unikátní knihou, která vás jen utvrdí v tom, že i bez cukru to jde! Všechny recepty v knize jsou přirozeně bezlepkové, vlídné pro diabetiky a všechny, co trápí nadváha.

Vydalo nakladatelství Sevruga.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama