Suroviny
- balkánský sýr 200 g
- hladkolistá petržel 1 svazek
- nakládané kapie 50 g
- červená cibule (malá ) 1 ks
- olivový olej (na zalití) asi 150 ml
Článek
13 nápadů na nejlepší silvestrovské chuťovky
Konec roku je spjatý s bujarými oslavami a jak je známo, drinky se musí řádně projídat :) Nic proti chlebíčkům a chipsům, ale silvestrovské pohoštění může být mnohem...
Postup přípravy
- Sýr nakrájejte na malé kostičky a dejte do misky. Přisypte malou hrstičku nasekané petržele a kapie. Cibuli nakrájejte nadrobno, přidejte k sýru a vše zalijte olivovým olejem. Směs jemně, ale důkladně promíchejte.
- Můžete podávat ihned s čerstvým chlebem, ale lepší je přesunout směs do zavařovací sklenice a nechat alespoň jeden den odležet v lednici.