Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Jahodový raw cheesecake

1 dort porce
do 30 minut
Jahodový raw cheesecake
Jahodový raw cheesecake Autor: Tajemství syrové stravy
Tento dort si dokáže připravit každý, je jeden z nejjednodušších. Přesto je skvělý a pokud ho nazdobíte čerstvými jahodami, dosáhnete luxusního dojmu.
Reklama

Suroviny (1 dort porce)

Krusta:

Krém:

Reklama

Postup

  1. V robotu rozdrťte nejprve ořechy na mouku, poté přidejte datle a spojte s ořechy. Nalijte na směs 3 lžíce vody a mixujte, až se těsto lehce lepí. Poté natlačte směs do formy.
  2. V mixéru zpracujte ořechy kešu, jahody, citronovou šťávu, agáve sirup a vanilku do jemného krému. Rozmixujte v mixéru vše kromě kokosového oleje, ten přidejte až nakonec. Znovu mixujte, než se olej dokonale spojí s ostatním. Olej nesmí plavat na povrchu. Mixujte na dvě fáze, mezi nimiž promíchejte směs stěrkou pro ještě lepší spojení oleje v horních vrstvách krému.
  3. Dort můžete bohatě ozdobit čerstvými jahodami, které krátce marinujte v medu s citronem, aby neosychaly a nezoxidovaly.
Reklama

Jahodový raw cheesecake  Foto:

Jahodový raw cheesecake, foto: Tajemství syrové stravy

Další raw letní dorty najdete v letním čísle časopisu Prima FRESH, které je v prodeji od 11. června:

Prima FRESH léto 2015

Užijte si léto s novým číslem časopisu Prima FRESH!

Tajemství syrové stravy Foto:

Tajemství syrové stravy

90 nejlepších raw receptů z kuchyně Secret of raw

Unikátní koncept jídla, které neprochází tepelnou úpravou, zapustil v Čechách nečekaně hluboké kořeny. Úspěšné, chutné a mimořádně inovativní recepty z restaurace a cukrárny Secret of Raw se tedy její majitelé rozhodli zveřejnit v podobě kuchařky.

Najdete tu 90 ověřených a vylepšených předpisů na polévky, hlavní jídla (například skvělou Koprawku se zeleninovými knedlíky), svačinky, saláty a báječné dezerty, jež doprovázejí krásné fotky. K tomu jsou přidanétipy na ingredience, postupy a další vychytávky, aby se vám příprava jídla vždy vydařila. Výjimečná kuchařka pro všechny, kterým učarovala svěží chuť jídel, jež neprošla tepelnou úpravou, a zachovávají si tak řadu zdravotních benefitů, i pro ty, kdo by rádi zkusili alespoň občas něco nového.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama