Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Horký cider

2–4 porce
do 10 minut
Horký cider
Horký cider Autor: Výpečky.com
Horké alkoholické nápoje mají u nás velkou tradici. Kromě tradičního svařáku nebo punče si můžete připravit třeba tento lahodný horký cider. A pokud ho chcete více přiostřit, přidejte trochu rumu. A naopak dětskou verzi snadno připravíte z jablečného moštu.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Do malého rendlíčku dejte cukr a na mírném ohni připravte světlý karamel.
  2. Zalijte ho přibližně jedním decilitrem vody, rozmíchejte a přidejte brusinky, citronovou kůru (bez hořké bílé části) a skořici. Směs koření provařte a poté přilijte cider.
  3. Jakmile se cider dostatečně prohřeje, nalijte ho do hrnků a ozdobte nakrájeným jablíčkem.
Reklama

Horký cider  Foto:

Horký cider                                                                                                        Foto: Výpečky.com

Výpečky.com, Foto:

Ochutnejte Výpečky!

Výpečky.com je blog o jídle, vaření, kulinárních výletech a dobrodružstvích. Tereza, která ho vytváří, je kulinární stylistka, amatérsky fotí jídlo a hodnotí restaurace. Najdete tady recepty, její vlastní i převzaté, ale všechny odzkoušené a prověřené. Také dramatické reportáže z cest a jídelen, kantýn, bufetů a vývařoven. Vydejte se na výpravu od haute cuisine až po výpečky.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama