návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Grilované kuře v kokosu a limetě

Hodnoceno: 0x
4 porce
do 30 minut
Grilované kuře v kokosu a limetě
Autor: Marek Kučera Grilované kuře v kokosu a limetě
Přinášíme neodolatelný návod, jak si chuť exotiky tropických ostrovů přivolat i na chalupě na Šumavě.

Postup

  1. Přísady na marinádu promíchejte v míse. Několik lžic marinády si dejte stranou.
  2. Do marinády vložte maso a dobře promíchejte. Nechte asi 30 minut marinovat v chladu, lépe 1 až 2 hodiny. Před grilováním nechte maso dojít do pokojové teploty.
  3. Grilujte na středním žáru asi 5 až 7 minut z každé strany, občas potřete marinádou. Před podáváním nechte maso 5 až 10 minut odpočívat. Pak ho nakrájejte na plátky a podávejte zakapané marinádou, kterou jste si dali stranou.

Grilované kuře v kokosu a limetě  Foto: Grilované kuře v kokosu a limetě; foto: Marek Kučera