návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Fenyklový salát s pomerančem

Hodnoceno: 0x
2 porce
do 10 minut
Fenyklový salát s pomerančem
Autor: profimedia.cz Fenyklový salát s pomerančem
Jemná anýzová chuť fenyklu dokonale ladí se šťavnatým nakyslým pomerančem. Máta salátu dodá navrch dotek svěžesti.

Postup

  1. Pomeranč oloupejte včetně bílé slupky, rozkrojte na čtvrtiny a ty nařezejte na tenké plátky. Celý fenykl nakrájejte na velmi jemné plátky.
  2. Naaranžujte fenykl a krvavý pomeranč na talíř nebo servírovací mísu a posypte mátou. Bohatě přelijte olejem a posypte krystaly soli. Podávejte jako vedlejší chod nebo jako lehký oběd.

Fenyklový salát s pomerančem  Foto:

Fenyklový salát s pomerančem, foto: Profimedia.cz