Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Dýňové bábovičky

do 1 hodiny
Dýňové bábovičky
Dýňové bábovičky Autor: Kitchen and the City
Tento recept na dýňové bábovičky je nejen výborný a velmi rychlý, ale také univerzální. Pokud nemáte formy na malé bábovičky, použijte velkou formu nebo těsto nalijte na plech a upečte jako buchtu, kterou nakonec potřete krémem ze sýru Philadelphia.
Reklama

Suroviny

Těsto:

Reklama

Postup

  1. Smíchejte v míse suché ingredience, přidejte mokré s nastrouhanou dýní a pečlivě vymíchejte dohromady.
  2. Pečte v předehřáté troubě na 180 °C 40–50 minut. Zkuste test špejlí, jakmile bude špejle po vytažení z těsta suchá, je buchta upečená. Pokud pečete bábovičky v malých formách, délka pečení se zkrátí – hlídejte!
  3. Na krém vyšlehejte máslo s cukrem do pěny a postupně vmíchejte sýr a vanilkový extrakt. Vychladlou buchtu potřete krémem.
Reklama

Dýňové bábovičky  Foto:

Dýňové bábovičky, foto: Kitchen and the City

 

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchyní a v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama