reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Cuketové rolky
Autor: Kitchen and the City Cuketové rolky

Cuketové rolky

Hodnoceno: 27x
Vegetariánská chuťovka, která nikdy neomrzí. Cukety jsou opravdu vděčnou surovinou, v létě ji náležitě využijte!
do 30 minut

reklama

reklama

reklama

Postup

  1. Cukety nakrájejte na tenké proužky (použijte škrabku na brambory).
  2. Dejte marinovat do olivového oleje a balsamikového octa alespoň na 20 minut.
  3. V misce smíchejte ricottu s citronovou šťávou, natrhanou bazalkou a piniovými oříšky.
  4. Podle chuti osolte. Na závěr cuketové proužky plňte připravenou směsí.

Cuketové rolky 2 Foto: Cuketové rolky; foto: Kitchen and the City

Kitchen And The City - portrét Foto:

Představujeme Kitchen and the City!

Petra je máma dvou dospělých dcer a dvou pubertálních staffordů, která se provařila až ke svému blogu Kitchen and the City.

Miluje jednoduchou a rychlou kuchyni, ráda experimentuje s českou i světovou kuchynía v její ledničce vždycky najdete čerstvé suroviny a její tolik oblíbené chilli papričky.

Díky tomu, že se o své recepty ráda podělí, se vy můžete těšit na stálý přísun inspirace prošpikované zkušenostmi, kořeněné enthusiasmem a marinované láskou.

Foto portrétu: Benedikt Renč

reklama

reklama