zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat
Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem
Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem

Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem

Hodnoceno: 0x
Tento recept od šéfa Zdeňka je skvělý tip na svačinku anebo ho můžete připravit jako pohoštění pro své hosty. Jednoduché a chuťově geniální.
do 30 minut
4 porce

Sledujte novou řadu kulinární show Teď vaří šéf!, každou neděli v 18.00 na Primě!

Všechny recepty, bonusová videa a další informace z natáčení najdete ve speciálu:

reklama

Postup

  1. Želatinu namočte ve vodě a pak ji nechte rozpustit ve víně, které jste přivedli k varu. Směs přelijte do mísy a nechte zchladit.
  2. Na pánvi rozpusťte kousek másla, přidejte nadrobno nakrájenou šalotku, orestujte ji dozlatova a pak vložte játra a tymián. Osolte a opepřete. Maso rozmačkejte, podlijte kapkou vína a nechte povařit. Když se víno vyvaří, znovu játra podlijte. Přidejte nakrájené ančovičky, kousek másla a promíchejte.
  3. Na pánvi rozehřejte olivový olej a opečte plátky bílého chleba. Na topinky nandejte hotová játra, ozdobte kousky ančoviček a zchlazenou želatinou z vína.

Crostini s drůbežími játry a ledovým vínem Foto:

Zdeněk Pohlreich

Podívejte se na videorecept a vařte přímo se Šéfem: 

 

Byl dosažen limit pro přehrávání

Litujeme, ale na vašem účtu je přehráváno příliš mnoho videí zároveň. Pokud chcete pokračovat v přehrávání na tomto zařízení, prosím, ukončete přehrávání na jiných zařízeních. Více o limitech přehrávání videí na účtech s předplatným najdete na adrese https://ipri.ma/faqbr

Crostiny s kuřecími játry

reklama