Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jablka
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jablka
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Cat & Cook
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Čokoládová babka

Čokoládová babka

Čokoládová babka Zdroj: Cat & Cook

  • Zavřít
Čokoládová babka

Čokoládová babka Zdroj: Cat & Cook

Moje hodnocení
31x

Babka. Tradiční židovské pečivo, které si nyní můžete dopřát doma i vy! Je plné čokolády, voňavé vanilky a krásně nakynuté. Ke kávě ideální, ale zaručujeme vám, že si na něm smlsnete vlastně kdykoliv.

1 porce
120 minut
Seznam.cz banner

Těsto

  • hladká mouka 400 g
  • třtinový cukr 85 g
  • droždí 20 g
  • vejce (vel. L) 2 ks
  • plnotučné mléko 180 ml
  • vanilkový extrakt (přírodní nebo semínka z vanilkového lusku) 1 lžíce
  • máslo 130 g
  • sůl špetka

Náplň

  • čokoláda (50–70% ) 170 g
  • máslo 170 g
  • moučkový cukr 90 g
  • kakao 25 g
  • skořice 1 lžíce
  • vanilkový extrakt (přírodní ) 1 lžíce
  • sůl špetka

Na potření

  • vejce (velké ) 1 ks
  • mléko 1 lžíce

Sirup na potřebí po upečení

  • třtinový cukr 50 g
  • voda 60 ml
  • javorový sirup (nebo místo toho 70 ml )

Božské čokoládové dorty, moučníky i dezerty

Božské čokoládové dorty, moučníky i dezerty

TIP:

Postup přípravy

  1. Náplň: Připravte si vodní lázeň. Do kastrůlku, na který vám pevně pasuje ohnivzdorná miska, nalijte asi 1,5–2 cm vody.
  2. Čokoládu nalámejte na co nejmenší kousky a společně s máslem vložte do mísy umístěné na hrnci. Opravdu by nikde neměla být ani mezírka, protože pára, která se začne tvořit, by se srazila v čokoládě a ta by ztratila svou sametovou hebkost.
  3. Při střední teplotě vodu ohřívejte a stěrkou přitom míchejte rozpouštějící se čokoládu s máslem. Až bude směs rozpuštěná, svižně mísu přendejte na utěrku a otřete všechnu vodu naspodu misky.
  4. Přidejte kakao, cukr, vanilku, skořici a sůl a vymíchejte dohladka. Nechte stranou zchladnout do pokojové teploty.
  5. Těsto: Mléko ohřejte v rendlíku tak, aby bylo vlahé. Pozor, nesmí být horké, jinak by zabilo kvasinky v droždí. Mělo by mít mezi 30–40 °C.
  6. Do většího hrnku rozdrobte droždí, přidejte lžičku mouky, lžičku cukru, promíchejte a zalijte asi 60 ml vlahého mléka.
  7. Rozkvedlejte dohladka a nechte na teplém místě (třeba u topení) vzejít kvásek. Bude to trvat asi 15 minut.
  8. Mezitím v míse robota / ve velké míse smíchejte prosátou mouku, cukr, sůl a řádně promíchejte. Uprostřed vytvořte důlek a do něj vložte vejce.
  9. Přidejte vanilku, hotový kvásek a polovinu mléka. Při ručním zpracování začněte vařečkou zadělávat těsto od středu. Při zpracování robotem použijte nástavec hák a zapněte ho na 3. rychlostní stupeň.
  10. Podle potřeby přilévejte mléko, ale pamatujte, že těsto by mělo být spíš tužší. Až bude těsto homogenní, po lžících přidávejte máslo a zadělávejte ho do těsta.
  11. Po zapracování másla těsto zadělávejte alespoň dalších 10–15 minut. Zda je těsto správně zadělané, poznáte podle jeho hladkého a elastického vzhledu.
  12. V robotu to bude trvat 5–7 minut. Hladké těsto v míse přikryjte čistou utěrkou. Nechte ho kynout na teplém místě, dokud nezdvojnásobí svůj objem. Nečekejte zbytečně dlouho, aby těsto nepřekynulo. Plyny, které se tvoří při kynutí, totiž v určité chvíli začnou zabíjet kvasinky a těsto se pak srazí. Většinou to trvá tak 45–60 minut v závislosti na teplotě v místnosti.
  13. Po této době do jeho středu strčte pěst, aby vyprchaly přebytečné plyny, a vyklopte ho na vál. Těsto ručně prohněťte a vyválejte na obdélník o rozměrech cca 45 x 25 cm. Nezapomeňte těsto občas podsypat hladkou moukou.
  14. Nyní těsto pomažte připravenou náplní, okraje ponechte volné a mašlovačkou je potřete vodou. Od širší strany začněte opatrně rolovat.
  15. Vzniklou roládu vložte do mrazáku na 5–10 minut, bude se tak lépe krájet. Pokud jste si jistí v kramflecích, nemusíte to dělat. Roládu nyní podélně rozřízněte, pouze zanechte jeden okraj nedoříznutý.
  16. Nyní opatrně překládejte „cancoury“ přes sebe do copánku a na konci ho spojte. Snažte se, aby řezná strana byla stále vidět a koukala směrem nahoru.
  17. Formu na chlebíček vymažte máslem a vyložte pečicím papírem (po kratších stranách dávat papír nemusíte).
  18. Vzniklý copánek opatrně položte do formy (tak, aby řezné strany plné čokoládové náplně koukaly nahoru), přikryjte utěrkou a nechte pomalu kynout asi 45–60 minut nebo dokud nezdvojnásobí svůj objem.
  19. Troubu předehřejte na 170 °C horký vzduch (pokud nemáte horkovzduch, zapněte ji na horní a spodní pečení 180 °C).
  20. Vykynutou babku potřete vejcem rozkvedlaným s mlékem pomocí mašlovačky a vložte péct do středu trouby.
  21. Pečte asi 60 minut ve střední části trouby, dokud nebude povrch krásně zlatohnědý. Vnitřní teplota babky by měla mít kolem 90 °C, tak jestli máte teploměr, určitě ho použijte, ať babku zbytečně nevysušujete. Pokud by se stalo, že babka bude nahoře hodně zlatá, a ještě nebude pečená, přikryjte ji alobalem – stává se to právě u programu horní a spodní pečení, proto je lepší horký vzduch, který teplo rozprostře po celé troubě.
  22. Zároveň se ale nebojte babku upéct do zlatohněda, jako vidíte na fotkách, bude krásně křupavá na povrchu a vláčná uvnitř.
  23. Mezitím si připravte sirup na potření. Tradiční je cukrový sirup, který můžete obohatit o pár kapek vanilkového aroma, nebo můžete použít domácí vanilkový cukr.
  24. V rendlíku smíchejte vodu s cukrem a přiveďte na vyšším plameni k varu. Vařte 3 minuty a stáhněte z ohně.
  25. Nechte zchladnout. Pokud máte doma javorový sirup, můžete použít ten, je to super obměna!
  26. Až vytáhnete babku, okamžitě ji dokola potírejte sirupem. Počkejte 5–10 minut a přendejte babku na mřížku. Nechte ji vychladnout a podávejte pokrájenou na plátky.

Cat & Cook

Zdroj receptu

Cat & Cook

Ivana Jindřichová Cat & Cook

„Jídlo, vaření a pečení je mojí životní vášní, kterou reflektuji především na svém blogu catandcook.cz, ve svých kuchařkách a na svých sociálních sítích. Zaměřuji se především na tradiční recepty z celého světa, učím se o surovinách a různých kuchařských technikách a v zábavné formě to pak předávám svým fanouškům napříč všemi platformami,“ říká o sobě Ivka, která má dnes na kontě již 4 kuchařky, které jsou zároveň i tak trochu osobní zpovědí. Jídlo, vaření a pečení miluje od dětství, vždy byla vybíravá na kvalitní potraviny a ráda hostila své kamarády. Jejím poznávacím znamením jsou dopodrobna popsané recepty, které zvládne doopravdy každý. „Lidé mají často strach z tradičních receptů, ale díky mému podrobnému popisu je opravdu zvládnou a jsou pak nadšení a nemají strach se pustit do dalších,“ doplňuje Ivka.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky káva čokoláda cukr miska mouka mléko pečivo máslo sirup těsto

Návrhy pro vás

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm Maso

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv Předkrmy a chuťovky

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren Sladké

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici Sladké

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem Maso
4

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu Sladké

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha Těstoviny

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem


Přečtěte si také

Maso
Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Soutěžící
Angel Švejdů alias Smokee Kween nejí maso

Angel Švejdů alias Smokee Kween nejí maso

Předkrmy a chuťovky
Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Sladké
Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Prostřeno!
Prostřeno: Kuřecí vývar podle Martiny Spoustové

Prostřeno: Kuřecí vývar podle Martiny Spoustové

Prostřeno!
Prostřeno: Koláč s jablky a vanilkovou zmrzlinou

Prostřeno: Koláč s jablky a vanilkovou zmrzlinou

Prostřeno!
Prostřeno: Rohlík s máslem a paštikou podle Martiny

Prostřeno: Rohlík s máslem a paštikou podle Martiny

Prostřeno!
Prostřeno: Roláda s bramborem

Prostřeno: Roláda s bramborem

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Těstoviny
Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Dýňové carbonara – podzimní variace na klasický recept podle Zdeňka Pohlreicha

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem Těstoviny
6

Lazy ravioli lasagna aneb líné lasagne s rajčatovou omáčkou a mletým masem

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro Těstoviny

Pappardelle al Cinghiale – čerstvé pappardelle s pomalu dušeným ragú z divočáka podle restaurace Rossopomodoro

Sladké
Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici Sladké

Sušenkové dýně s náplní z kaki – sladký Halloween vonící po skořici

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu Sladké

Halloweenský spider cake – pavoučí dort, kterým oslníte každou návštěvu

Maso
Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem Maso
4

Pastel de papa s dýní – zapečený koláč s mletým hovězím masem

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera Omáčky

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Maso
Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Pikantní kuřecí játra – rychlá asijská inspirace plná zeleniny a výrazných chutí

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem Recepty

Staročeský bác neboli liťák – bramborová buchta naslano s uzeným masem

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“ Zelenina

Pyttipanna – švédská klasika z jedné pánve ve stylu „co dům dal“

Nápoje
Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Zlatý vír ve sklenici: Horse's Neck – objevte klasický koktejl s elegancí v každém loku

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem Nápoje

Káva s houbou reishi – nevšední podzimní nápoj s kardamomem a medem

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz? Nápoje
12

Dva drinky, jeden večer. Okouzlí vás spíše Aperol či Campari Spritz?

Recepty
Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček Ryby a mořské plody
5

Treska puttanesca – ryba s omáčkou z rajčat, oliv, kaparů a ančoviček

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem Ryby a mořské plody
7

Pikantní pečená treska obalená v kořenicí směsi se zeleninovým kuskusem

Polévky
Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Jemná krémová polévka s kuřecím masem a kukuřicí – poctivý oběd, který snadno zasytí

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny Polévky

Zelňačka s dýní, houbami a uzeným – sytá a hustá polévka pro chladné dny

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína Polévky

Bílá fazolová polévka s křupavou slaninou – krémová klasika s voňavým rozmarýnem a kapkou bílého vína

Předkrmy a chuťovky
Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem Recepty

Wrap s tuňákovým salátem z konzervy, avokádem, rajčaty a jogurtovo-majonézovým dipem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegetariánské
Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Květák a dýně v kurkumové omáčce – vegetariánský oběd s asijským nádechem

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween Předkrmy a chuťovky

Duchové z listového těsta s pikantním kaki dipem – chuťovka jako stvořená pro Halloween

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu Vegetariánské

Vegeburger s cuketou, avokádem a sýrem – lehká a svěží alternativa k masu

Sladké
Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Babiččiny jablečné řezy z litého těsta podle V kuchyni vždy otevřeno

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu Sladké

Křehký ovocný závin s jablky, brusinkami a sušenými třešněmi – sladká vůně podzimu

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta Sladké

Vrstvené jablečné řezy se skořicí: jednoduchý koláč bez hnětení a válení těsta

Saláty
Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Ensalada Murciana – osvěžující španělský salát z Murcie se zásadně připravuje z konzervovaných rajčat

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce Saláty

Fitness zeleninový salát s červenou řepou a pekanovými ořechy – rychlý oběd do práce

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem Maso

Krůtí kebab z mletého masa na špejli – šťavnatá pochoutka z grilu s osvěžujícím salátem

Omáčky
Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Kynutý hrnkový knedlík plněný trhaným kuřetem s paprikovou omáčkou podle Marka Fichtnera

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři Přílohy

Žitné tortilly – zdravější základ pro svačinky do práce i rodinnou večeři

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány Maso

Konfitované kachní žaludky s ragú ze zelené čočky – delikatesa pro trpělivé gurmány

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background

prima-cnn-news

Zkáza v Karibiku OBRAZEM: Snímky z vesmíru zachycují stav před a po příchodu ničivého živlu Rusové se třesou: Třistatisícové město je bez tepla, ukrajinské drony zasáhly elektrárnu v Orlu Smrt v plzeňské věznici: Policie řeší násilný konflikt mezi odsouzenými. Podrobnosti tají

prima-zeny

Kotek čelí výzvě. Udělejme Kozárovice znovu skvělými, sní o vlastním divadle v kulturáku Miu jako zrádkyni Petra absolutně nečekala. Nedostatek spánku už nezvládala Petře byl vystrojen pohřeb. Bylo to silné, komentoval atmosféru mise MJ

prima-zoom

Znáte postrach Hitlerjugend? Potkan ulovil letícího netopýra. Kamera natočila zvířecí střet, který může ohrozit celou populaci Požár a výbuch fotovoltaiky rozmetal rodinný dům. Hasiči zveřejnili záběry z dronu

prima-fresh

Vietnamská vepřová žebírka na sladkokyselo – křupavá obíračka v lepkavé zálivce nước chấm Halloweenské kanapky ve stylu caprese – strašidelné oči z mozzarelly, rajčat a oliv Starovídeňské řezy s džemem a mandlemi – nostalgická klasika z vídeňských kaváren

prima-cool

Jaká je 4. série Zaklínače? Finále Stranger Things má nejepičtější trailer roku. Poslední upoutávka je famózním osudovým nářezem Julia Roberts dostala za svůj nový film 20 milionů dolarů. Je z něj největší propadák její kariéry

playboy

Co vás čeká v magazínu Playboy červenec – srpen 2025? Playboy v Česku pokračuje. Letní vydání s Lyndah Célin Broda potvrzuje sílu značky Věční dramatici a mistři výmluv: Pět znamení emocionálních analfabetů

lajk

Martyho frky: Táta kvůli mému humoru málem přišel o práci, vypráví kontroverzní Řezník Rapper Vercetti vyfasoval na Slovensku 5 let vězení, pak bude ze země vyhoštěn Nový objev Kazmy? Blondýnka se s ním vodí za ruce a fotí se na místě jako Rosecká

prima-living

Zlaté mléko z kurkumy pomáhá při nachlazení. Jak ho připravit doma? Připravte pokojovky na zimu. Uberte na vodě a zkontrolujte škůdce Naši předkové na Dušičky zdobili hroby, vyřezávali řepu a pekli kosti svatých

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.