Logo Prima Fresh Logo Prima Fresh
  • Menu
  • Recepty
  • Články
  • TV Program
  • Škola vaření
  • Recepty z TV
  • Speciál: Jahody
  • Těhotnej kuchař
  • Sledujte prima+
  • Vyhledávání
  • Můj profil
    • Nastavení účtu
    • Odhlásit se
    • Máte již účet?
      Přihlásit se
    • Jste tu poprvé?
      Vytvořte si účet

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
  • Témata
    • Recepty
    • Články
    • TV Program
    • Škola vaření
    • Recepty z TV
    • Speciál: Jahody
    • Těhotnej kuchař
    • Sledujte prima+
  • Přihlášení
    • Můj profil
    • Odhlásit se
Sledujte nás
  • Oblíbené recepty
    • Houby
    • Dýně
    • Rychlovky
  • Přílohy
    • Hranolky
    • Knedlíky
    • Kaše
  • Polévky
    • Česká klasika
    • Silné vývary
    • Krémové
  • Saláty
    • Těstoviny
    • Sladké
    • Bezmasá jídla
  • Populární kuchaři
    • Zdeněk Pohlreich
    • Jaroslav Sapík
    • Karolína Kamberská
  • Videorecepty
    • Teď vaří šéf!
    • Česko na talíři
    • Karolína, domácí kuchařka
  • Tipy a triky
    • Kam za jídlem
    • Vychytávky
    • Na nákupech
  • Novinky
    • Blog šéfredaktorky
    • Soutěž Fresh
    • Časopis
  • Prima+
  • CNN Prima NEWS
  • Prima ZOOM
  • Prima LIVING
  • Prima Ženy
  • Prima LAJK
Sledujte nás
Prima Fresh logo

Trendy:

Kuře
Polévky k večeři
Rychlé večeře
Česká kuchyně
Čokoláda
Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Cukeťák aneb cuketový nákyp na plech s uzeným masem

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Nejlepší recept na palačinky jako od maminky

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Naprosto dokonalé spaghetti carbonara

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Poctivá domácí česnečka s bramborem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Klasická čočka na kyselo se sázeným vejcem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Kuře na paprice s máslovými noky krok za krokem

Prima Fresh ■ Prima Fresh Recepty
Recepty
Cat & Cook
Pin it

Hit týdne

Další hity

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou

Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Kuřecí kousky s pikantní medovou omáčkou
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hraběnčiny řezy s jablky a ořechy
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Hermelínová pomazánka se šunkou a vejci
Živáňská vepřová pečeně
Živáňská vepřová pečeně
Populární
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Řízky obalené naruby zapečené s cibulí
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Pomerančové řezy s perníkovým korpusem a tvarohovou náplní
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
Trenčanské párky s fazolí – vylepšený domácí recept na trampskou klasiku
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
New York cheesecake – recept na klasický pečený dort ze smetanového sýra
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem
6 kreativních nových nápadů, jak připravit gin & tonic s moderním švihem

Čokoládová babka

Čokoládová babka

Čokoládová babka Zdroj: Cat & Cook

  • Zavřít
Čokoládová babka

Čokoládová babka Zdroj: Cat & Cook

Moje hodnocení
24x

Babka. Tradiční židovské pečivo, které si nyní můžete dopřát doma i vy! Je plné čokolády, voňavé vanilky a krásně nakynuté. Ke kávě ideální, ale zaručujeme vám, že si na něm smlsnete vlastně kdykoliv.

1 porce
120 minut
Seznam.cz banner

Těsto

  • hladká mouka 400 g
  • třtinový cukr 85 g
  • droždí 20 g
  • vejce (vel. L) 2 ks
  • plnotučné mléko 180 ml
  • vanilkový extrakt (přírodní nebo semínka z vanilkového lusku) 1 lžíce
  • máslo 130 g
  • sůl špetka

Náplň

  • čokoláda (50–70% ) 170 g
  • máslo 170 g
  • moučkový cukr 90 g
  • kakao 25 g
  • skořice 1 lžíce
  • vanilkový extrakt (přírodní ) 1 lžíce
  • sůl špetka

Na potření

  • vejce (velké ) 1 ks
  • mléko 1 lžíce

Sirup na potřebí po upečení

  • třtinový cukr 50 g
  • voda 60 ml
  • javorový sirup (nebo místo toho 70 ml )

Božské čokoládové dorty, moučníky i dezerty

Božské čokoládové dorty, moučníky i dezerty

TIP:

Postup přípravy

  1. Náplň: Připravte si vodní lázeň. Do kastrůlku, na který vám pevně pasuje ohnivzdorná miska, nalijte asi 1,5–2 cm vody.
  2. Čokoládu nalámejte na co nejmenší kousky a společně s máslem vložte do mísy umístěné na hrnci. Opravdu by nikde neměla být ani mezírka, protože pára, která se začne tvořit, by se srazila v čokoládě a ta by ztratila svou sametovou hebkost.
  3. Při střední teplotě vodu ohřívejte a stěrkou přitom míchejte rozpouštějící se čokoládu s máslem. Až bude směs rozpuštěná, svižně mísu přendejte na utěrku a otřete všechnu vodu naspodu misky.
  4. Přidejte kakao, cukr, vanilku, skořici a sůl a vymíchejte dohladka. Nechte stranou zchladnout do pokojové teploty.
  5. Těsto: Mléko ohřejte v rendlíku tak, aby bylo vlahé. Pozor, nesmí být horké, jinak by zabilo kvasinky v droždí. Mělo by mít mezi 30–40 °C.
  6. Do většího hrnku rozdrobte droždí, přidejte lžičku mouky, lžičku cukru, promíchejte a zalijte asi 60 ml vlahého mléka.
  7. Rozkvedlejte dohladka a nechte na teplém místě (třeba u topení) vzejít kvásek. Bude to trvat asi 15 minut.
  8. Mezitím v míse robota / ve velké míse smíchejte prosátou mouku, cukr, sůl a řádně promíchejte. Uprostřed vytvořte důlek a do něj vložte vejce.
  9. Přidejte vanilku, hotový kvásek a polovinu mléka. Při ručním zpracování začněte vařečkou zadělávat těsto od středu. Při zpracování robotem použijte nástavec hák a zapněte ho na 3. rychlostní stupeň.
  10. Podle potřeby přilévejte mléko, ale pamatujte, že těsto by mělo být spíš tužší. Až bude těsto homogenní, po lžících přidávejte máslo a zadělávejte ho do těsta.
  11. Po zapracování másla těsto zadělávejte alespoň dalších 10–15 minut. Zda je těsto správně zadělané, poznáte podle jeho hladkého a elastického vzhledu.
  12. V robotu to bude trvat 5–7 minut. Hladké těsto v míse přikryjte čistou utěrkou. Nechte ho kynout na teplém místě, dokud nezdvojnásobí svůj objem. Nečekejte zbytečně dlouho, aby těsto nepřekynulo. Plyny, které se tvoří při kynutí, totiž v určité chvíli začnou zabíjet kvasinky a těsto se pak srazí. Většinou to trvá tak 45–60 minut v závislosti na teplotě v místnosti.
  13. Po této době do jeho středu strčte pěst, aby vyprchaly přebytečné plyny, a vyklopte ho na vál. Těsto ručně prohněťte a vyválejte na obdélník o rozměrech cca 45 x 25 cm. Nezapomeňte těsto občas podsypat hladkou moukou.
  14. Nyní těsto pomažte připravenou náplní, okraje ponechte volné a mašlovačkou je potřete vodou. Od širší strany začněte opatrně rolovat.
  15. Vzniklou roládu vložte do mrazáku na 5–10 minut, bude se tak lépe krájet. Pokud jste si jistí v kramflecích, nemusíte to dělat. Roládu nyní podélně rozřízněte, pouze zanechte jeden okraj nedoříznutý.
  16. Nyní opatrně překládejte „cancoury“ přes sebe do copánku a na konci ho spojte. Snažte se, aby řezná strana byla stále vidět a koukala směrem nahoru.
  17. Formu na chlebíček vymažte máslem a vyložte pečicím papírem (po kratších stranách dávat papír nemusíte).
  18. Vzniklý copánek opatrně položte do formy (tak, aby řezné strany plné čokoládové náplně koukaly nahoru), přikryjte utěrkou a nechte pomalu kynout asi 45–60 minut nebo dokud nezdvojnásobí svůj objem.
  19. Troubu předehřejte na 170 °C horký vzduch (pokud nemáte horkovzduch, zapněte ji na horní a spodní pečení 180 °C).
  20. Vykynutou babku potřete vejcem rozkvedlaným s mlékem pomocí mašlovačky a vložte péct do středu trouby.
  21. Pečte asi 60 minut ve střední části trouby, dokud nebude povrch krásně zlatohnědý. Vnitřní teplota babky by měla mít kolem 90 °C, tak jestli máte teploměr, určitě ho použijte, ať babku zbytečně nevysušujete. Pokud by se stalo, že babka bude nahoře hodně zlatá, a ještě nebude pečená, přikryjte ji alobalem – stává se to právě u programu horní a spodní pečení, proto je lepší horký vzduch, který teplo rozprostře po celé troubě.
  22. Zároveň se ale nebojte babku upéct do zlatohněda, jako vidíte na fotkách, bude krásně křupavá na povrchu a vláčná uvnitř.
  23. Mezitím si připravte sirup na potření. Tradiční je cukrový sirup, který můžete obohatit o pár kapek vanilkového aroma, nebo můžete použít domácí vanilkový cukr.
  24. V rendlíku smíchejte vodu s cukrem a přiveďte na vyšším plameni k varu. Vařte 3 minuty a stáhněte z ohně.
  25. Nechte zchladnout. Pokud máte doma javorový sirup, můžete použít ten, je to super obměna!
  26. Až vytáhnete babku, okamžitě ji dokola potírejte sirupem. Počkejte 5–10 minut a přendejte babku na mřížku. Nechte ji vychladnout a podávejte pokrájenou na plátky.

Nejlepší recepty e-mailem

Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.

Newsletter

Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů

background
Cat & Cook

Zdroj receptu

Cat & Cook

Ivana Jindřichová Cat & Cook

„Jídlo, vaření a pečení je mojí životní vášní, kterou reflektuji především na svém blogu catandcook.cz, ve svých kuchařkách a na svých sociálních sítích. Zaměřuji se především na tradiční recepty z celého světa, učím se o surovinách a různých kuchařských technikách a v zábavné formě to pak předávám svým fanouškům napříč všemi platformami,“ říká o sobě Ivka, která má dnes na kontě již 4 kuchařky, které jsou zároveň i tak trochu osobní zpovědí. Jídlo, vaření a pečení miluje od dětství, vždy byla vybíravá na kvalitní potraviny a ráda hostila své kamarády. Jejím poznávacím znamením jsou dopodrobna popsané recepty, které zvládne doopravdy každý. „Lidé mají často strach z tradičních receptů, ale díky mému podrobnému popisu je opravdu zvládnou a jsou pak nadšení a nemají strach se pustit do dalších,“ doplňuje Ivka.

Vstoupit do diskuze
Sdílejte článek
Štítky káva čokoláda cukr miska mouka mléko pečivo máslo sirup těsto

Návrhy pro vás

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe Recepty

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu Maso

Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu

Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý Sladké

Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko Maso

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Kuřecí křídla pečená v troubě a svěží zelný salát – dokonalý víkendový oběd Recepty
8

Kuřecí křídla pečená v troubě a svěží zelný salát – dokonalý víkendový oběd

Těhotnej kuchař: Cibulové kroužky s domácí majonézou z pečeného česneku Předkrmy a chuťovky

Těhotnej kuchař: Cibulové kroužky s domácí majonézou z pečeného česneku

Zapečené brambory s pórkem a slaninou – jednoduchý a chutný oběd do trouby Recepty

Zapečené brambory s pórkem a slaninou – jednoduchý a chutný oběd do trouby

Křehké řezy s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí – jednoduchý a přesto efektní moučník Sladké

Křehké řezy s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí – jednoduchý a přesto efektní moučník


Přečtěte si také

Recepty
Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Prostřeno!
Prostřeno: Antipasto Štefana Schwarce

Prostřeno: Antipasto Štefana Schwarce

Prostřeno!
Prostřeno: Zuzančiny palačinky s pomerančem

Prostřeno: Zuzančiny palačinky s pomerančem

Prostřeno!
Prostřeno: Souvlaki s tzatziki, řecký salát a pita chléb

Prostřeno: Souvlaki s tzatziki, řecký salát a pita chléb

Prostřeno!
Prostřeno: Dýňová polévka s praženými semínky

Prostřeno: Dýňová polévka s praženými semínky

Maso
Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu

Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu

Sladké
Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Soutěžící
Štefan Schwarc pracuje na optimistickém přístupu

Štefan Schwarc pracuje na optimistickém přístupu

Recepty

  • Těstoviny
  • Sladké
  • Maso
  • Zelenina
  • Nápoje
  • Ryby a mořské plody
  • Polévky
  • Předkrmy a chuťovky
  • Vegetariánské
  • Ovoce
  • Saláty
  • Přílohy
Recepty
Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Penne se sušenými rajčaty, rukolou a česnekem – snadný oběd do 20 minut

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře Těstoviny

Zapečené penne s kuřecím masem a hráškem s omáčkou ze zakysané smetany – dokonalá rodinná večeře

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny Recepty

Zapečená frittata z těstovin se zeleným chřestem – snadný oběd pro hektické týdny

Sladké
Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Křehké řezy s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí – jednoduchý a přesto efektní moučník Sladké

Křehké řezy s tvarohovou náplní a sněhovou čepicí – jednoduchý a přesto efektní moučník

Nepečený jahodový cheesecake – letní dezert plný svěžesti Sladké

Nepečený jahodový cheesecake – letní dezert plný svěžesti

Maso
Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu

Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko Maso

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Kuřecí paličky zabalené ve slanině a pečené ve sladkokyselé omáčce se šalvějí Maso

Kuřecí paličky zabalené ve slanině a pečené ve sladkokyselé omáčce se šalvějí

Recepty
Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce Saláty

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Pide se špenátem – turecký chléb se zelenou náplní osvěží jarní jídelníček Předkrmy a chuťovky

Pide se špenátem – turecký chléb se zelenou náplní osvěží jarní jídelníček

Nápoje
Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Ledové Matcha Strawberry Latté: Tříbarevný letní drink, který frčí v kavárnách

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici Nápoje

Melounovo-jogurtový shake s jahodami – rychlé osvěžení ve sklenici

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer Nápoje
9

Dejte si jednoho Fešáka aneb Starý dobrý Old Fashioned v moderním pojetí pro každý večer

Recepty
Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Kapří hamburger – česká rybí specialita v moderním kabátku

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček Ryby a mořské plody

Mexická kořeněná tilápie s bramborami na páře – jemná ryba v kořeněném kabátku oživí jídelníček

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den Ryby a mořské plody

Pečený losos s jarním bramborovým salátem – rychlá a zdravá večeře pro všední den

Polévky
Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Slovenská krémová polévka z brambor s ovčí brynzou – sytý a voňavý demikát

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den Polévky

Rychlá polévka s bramborovými nočky – hřejivá miska vývaru, která potěší každý den

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení Polévky

Chřestová polévka se šunkou a sýrem – delikátní krém v luxusním provedení

Recepty
Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Těhotnej kuchař: Cibulové kroužky s domácí majonézou z pečeného česneku Předkrmy a chuťovky

Těhotnej kuchař: Cibulové kroužky s domácí majonézou z pečeného česneku

Pide se špenátem – turecký chléb se zelenou náplní osvěží jarní jídelníček Předkrmy a chuťovky

Pide se špenátem – turecký chléb se zelenou náplní osvěží jarní jídelníček

Recepty
Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe

Vegetariánský burger bowl – miska plná osmažené cizrny, zeleniny a domácí omáčky Vegetariánské

Vegetariánský burger bowl – miska plná osmažené cizrny, zeleniny a domácí omáčky

Zapečené bramborové gnocchi s chřestem a špenátem – rychlá a jednoduchá sezónní večeře Hlavní jídla

Zapečené bramborové gnocchi s chřestem a špenátem – rychlá a jednoduchá sezónní večeře

Sladké
Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce Saláty

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Barevný dort Aljaška se zmrzlinou a sezónním ovocem překvapí zapečeným sněhem Sladké

Barevný dort Aljaška se zmrzlinou a sezónním ovocem překvapí zapečeným sněhem

Saláty
Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Asijský mangový salát podle Šona – pro přípravu se používá nakyslé nezralé ovoce

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin Saláty

Kuskusový salát s opečeným marinovaným tofu – rychlý oběd po asijsku plný bílkovin

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány Saláty

Lehký bramborový salát s ředkvičkami – svěží jarní příloha i hlavní chod nejen pro vegetariány

Maso
Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Bún bò Nam Bô podle Šona – vietnamské hovězí s rýžovými nudlemi s tajným trikem na křehké masíčko

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě Přílohy

Miso granola z pánve – sladkoslaná křupavá chuťovka podle Buchty v troubě

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky Přílohy

Bramborové halušky se slaninou, křupavou cibulkou a olomouckými tvarůžky

prima-cnn-news prima-cnn-news

https://cdn.administrace.tv/2025/06/08/small_169/05c71d3247222e8b534730f458c5a83f.jpg Kdo je klíčový muž v bitcoinové kauze? Obhájce mocných z ODS i ANO a známý Nejedlého Kulidakis o ČT: Vzhledem k poplatkům bychom měli očekávat kvalitu, ne důraz na komerci Výprask Čechů v Chorvatsku: Gólová smršť přišla po pauze, celkem padlo šest gólů

prima-zeny prima-zeny

https://cdn.administrace.tv/2025/06/09/small_169/76aded074947ec64c4c81358190f86bf.jpg Svou formu můžete podpořit i v létě. Bezoperační metody fungují, říká Petra Řehořková Laurinová a Šimůnek opět spolu před kamerou. Z prince je trenér, z princezny vdova Velká vlasová proměna: Mistrovská balayage udělala z neutrální Žanety bohyni léta

prima-zoom prima-zoom

https://cdn.administrace.tv/2025/06/09/small_169/0915670fd28685188c318e562dde4814.jpg GALERIE: Nové největší letadlo světa Gigantická „ryba soudného dne“ prý věští katastrofu. Nově nalezené mrtvé tělo vzbudilo rozruch Průmyslový palác pohltila požární bouře. Podpořily ji stavební úpravy kvůli sjezdům KSČ

prima-fresh prima-fresh

https://cdn.administrace.tv/2025/06/09/small_169/ad19dd7b7eacd58b69e4d3588de59113.png Květáková tempura – smažený květák v japonském těstíčku, které krásně křupe Pikantní bramborové placičky s mletým masem a koriandrem – netradiční karbanátky v mexickém stylu Jahodový dort s tvarohem a šlehačkou – letní moučník na plech, který zvládne každý

prima-cool prima-cool

https://cdn.administrace.tv/2025/06/09/small_169/e8ae8f0820a96996203a2629d4de4580.jpg Vémola vtrhl do UFC jako uragán Xbox konečně představil vlastní handheld. Pojedou na něm i hry z PlayStationu Prima pouští do světa dokumentární sérii Karel vs. Karlos. Intimní zpověď sledoval s dojetím, obklopen rodinou a přáteli

playboy playboy

https://cdn.administrace.tv/2025/05/21/small_169/0e6d1232efc84432f0dfe88be5a05107.jpg Co vás čeká v červnovém vydání magazínu Playboy? Když sklenka nestačí: Čtyři nenápadné znaky, že alkohol má nad vámi navrch Lady Dee šokovala odvážným přáním: Chtěla by skupinový sex s Asiaty

lajk lajk

https://cdn.administrace.tv/2024/07/17/small_169/d6b15503213fa51a53eaebe3ce7239a8.jpg Charlotte Štiková se provokace nebojí. Na sociálních sítích dala na odiv své vnady Japonec si hraním her způsobil syndrom spadlé hlavy. Život mu zachránila operace Známý český rapper obviněn ze znásilnění: Parťák Řezníka vysvětlil, co se v Plzni stalo

prima-living prima-living

https://cdn.administrace.tv/2025/06/09/small_169/662ca4da94a3210811c68ab43fce2f07.jpg Roubenka Vlastimila Brodského, kde pobýval s první manželkou, je na prodej Samosběr třešní 2025: Kde a kdy natrhat čerstvé ovoce za skvělou cenu i zadarmo Zdeněk Žák vyměnil Prahu za venkov. Koupil statek a stal se z něj vášnivý farmář

Populární témata

Jak zhubnout Nejlepší filmy 2024 Nejlepší horory TV program Změna času Partie Počasí Kdy budou volby ZOO Nové začátky Auto – katalog 7 pádů Honzy Dědka Volby 2025 Svařené víno Tatarák podle Pohlreicha Aloe vera Pěstování lichořeřišnice Výpočet ascendentu Tvarohové knedlíky Nejlepší palačinky Švestkový koláč

O FTV Prima Management Volná místa Press Reklama Castingy a výzvy HbbTV Kontakty Podmínky užívání Zpracování osobních údajů Cookies Nápověda Vlastník FTV Prima spol. s r.o. Redakce Nahlásit chybu Nastavení soukromí
App Store Google Play
© FTV Prima spol. s r.o.