reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Brazilské ceviche
Autor: archiv Fénix Brazilské ceviche

Brazilské ceviche

Hodnoceno: 0x
Ceviche je čerstvá ryba zasyrova marinovaná v limetkové šťávě, chilli a čerstvém koriandru. Jedná se o předkrm, který je zvláště oblíbený v přímořských oblastech latinské Ameriky.
do 1 hodiny
4-6 porce

reklama

reklama

Postup

  1. Nakrájenou rybu bez kůže a krevety smícháme v misce se šťávou z limetek. Mísu pak uložíme do chladničky, dokud maso nezkřehne (30 – 60 minut).
  2. V misce smícháme nadrobno nakrájené rajče, cibuli, chilli papričky a koriandr. Přidáme maso a směs dobře promícháme, přidáme kousky pomeranče a případně dochutíme solí a pepřem.
  3. Jako přílohu doporučujeme pečenou tortillu.

Brazilské ceviche  Foto: archiv Fénix

Pšeničné pivo Fénix v sobě originálně snoubí chuť Belgie s vůní thajského koriandru a brazilských pomerančů. Jedná se o vyladěnou kombinaci, která je celosvětové oblíbená i při přípravě pokrmů. K našemu receptu se skvěle hodí vychlazený Fénix se srpkem pomeranče na okraji sklenice.

reklama

reklama