Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
návrat zpět

Vyhledávání

Co hledáte?
Smazat
Reklama

Brazilské ceviche

4-6 porce
do 1 hodiny
Brazilské ceviche
Brazilské ceviche Autor: archiv Fénix
Ceviche je čerstvá ryba zasyrova marinovaná v limetkové šťávě, chilli a čerstvém koriandru. Jedná se o předkrm, který je zvláště oblíbený v přímořských oblastech latinské Ameriky.
Reklama
Reklama

Postup

  1. Nakrájenou rybu bez kůže a krevety smícháme v misce se šťávou z limetek. Mísu pak uložíme do chladničky, dokud maso nezkřehne (30 – 60 minut).
  2. V misce smícháme nadrobno nakrájené rajče, cibuli, chilli papričky a koriandr. Přidáme maso a směs dobře promícháme, přidáme kousky pomeranče a případně dochutíme solí a pepřem.
  3. Jako přílohu doporučujeme pečenou tortillu.
Reklama

Brazilské ceviche  Foto: archiv Fénix

Pšeničné pivo Fénix v sobě originálně snoubí chuť Belgie s vůní thajského koriandru a brazilských pomerančů. Jedná se o vyladěnou kombinaci, která je celosvětové oblíbená i při přípravě pokrmů. K našemu receptu se skvěle hodí vychlazený Fénix se srpkem pomeranče na okraji sklenice.

Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama
Reklama