návrat zpět

Najděte si recept

Reklama
Webové stránky skupiny Prima používají cookies k poskytování služeb, personalizaci reklam a analýze návštěvnosti. Používáním tohoto webu souhlasíte s užitím cookies v rámci webů skupiny Prima. Více informací
Souhlasím
Reklama

Ananasová bublanina bez mouky

do 1 hodiny
Ananasová bublanina bez mouky
Ananasová bublanina bez mouky Autor: archiv KitchenAid
Výborný koláč, ve kterém místo mouky můžete použít jemné ovesné vločky, je určitě zdravější než klasické buchty. Místo ananasu lze použít různé sezonní ovoce.

Suroviny

Postup

  1. Vločky, řecký jogurt, kokosový olej, med a sodu spolu smíchejte, dokud nevznikne jemná konzistence. 
  2. Do poloviny těsta přidejte kakao. Jako první nalijte do formy světlé těsto, na něj dolijte tmavší s obsahem kakaa. Na vrch poklaďte na kostičky nakrájený ananas. 
  3. Pečte na 180 stupních asi 20 minut.

Recept připravili Patris a Stanley z blogu "We lift together". Více receptů naleznete na blog.kitchenaid.cz.

Související témata: Sladké