reklama

zavřít

Najděte si recept

Co hledáte? Jídlo, ingredience, pořad nebo kuchař…
Smazat

reklama

Ananas v pivním těstíčku
Autor: archiv Litovel Ananas v pivním těstíčku

Ananas v pivním těstíčku

Hodnoceno: 0x
Pivo a sladký dezert mohou být pro kdejakého labužníka nepředstavitelnou kombinací. Exotický ananas v pivním těstíčku se svěžím dipem k namáčení si ale zamiluje celá rodina!
do 30 minut
4-6 porce

reklama

Postup

  1. Do piva zašlehejte nejprve vejce, pak mouku a hladké těstíčko nechte odležet hodinu v ledničce.
  2. Mezitím oloupejte ananas, nakrájejte jej na plátky a ty na menší kousky. V hrnci dejte rozehřát asi dvoucentimetrovou vrstvu oleje. Ananas obalujte v připraveném těstě a hned jej z obou stran smažte dozlatova, hotové kousky nechte chladnout na listu papírové utěrky, aby se přebytečný olej vysál.
  3. Nakonec si připravte sladký dip – do zakysané smetany vmíchejte skořicový cukr a citronové šťávy.

Ananas v pivním těstíčku  Foto:

Smažený ananas v pivním těstíčku, foto: archiv Litovel

reklama