Postup přípravy
Čerstvého pstruha nafiletujeme, naporcujeme, osolíme. Na pánvičce rozpálíme olej a máslo, porci pstruha osmažíme z obou stran dozlatova, stačí pár minut. Možno podávat s chlebem, kouskem citronu a trochou petrželové natě.
Čerstvého pstruha nafiletujeme, naporcujeme, osolíme. Na pánvičce rozpálíme olej a máslo, porci pstruha osmažíme z obou stran dozlatova, stačí pár minut. Možno podávat s chlebem, kouskem citronu a trochou petrželové natě.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living