Švestka ve slanince s thai pyré
- švestky 1 balení
Žlutý meloun ve smotku sušené šunky
- šunka 100 g
Švestka ve slanince s thai pyré
- thai pyré
Insalata caprese
Postup přípravy
- Insalata caprese: Baby mozzarellu nakrájíme napůl nebo ji i necháme v celku. Taktéž s rajčaty. Střídavě napichujeme na větší párátko. Dle chuti pak můžeme osolit a opepřit, přidáme bazalku a můžeme servírovat.
- Žlutý meloun ve smotku sušené šunky: Žlutý meloun očistíme a nakrájíme na malé kousky tak, aby nám krásně šel zamotat do šunky. Po zamotání do šunky jej zakápneme olivovým olejem. Servírovat se může na mističky či na mísu. Na aranžování můžeme přidat polníček, rukolu či bazalku.
- Švestka ve slanince s Thai pyré: Švestku obalíme do slaniny a dáme zapéct do trouby zhruba na 10 minut na 180 °C. Necháme vychladnout. Na mističku kápneme trošku Thai pyré a položíme na něj švestku. Vedle švestky přidáme trošičku povidel. Švestka se také může plnit mandlemi.