Suroviny
- měkký tvaroh 200 – 250 g
- zakysaná smetana 200 g
- vanilkový cukr
- moučkový cukr 3 PL
- káva (šálek rozvařené kávy)
- cukr 4 lžíce
- piškoty 240 g
- kakao 4 PL
Postup přípravy
- Uvaříme si kávu s cukrem. Připravíme si misky.
- Z tvarohu, smetany, vanilinu a cukru vyšleháme ručním šlehačem hladkou konzistentní hmotu (pokud bude hustá, můžeme ji zředit mlékem).
- Na dno každé misky umístíme piškoty, které předtím namočíme v kávě, posléze přikryjeme vrstvou tvarohového krému a zasypeme kakaem.
- Takto opakujeme až do naplnění misky, zakončíme kakaem. Dáme vychladit do lednice.
Autor receptu: Blanka Janošková