Suroviny
Postup přípravy
Vezmeme si hrnek o velikosti 250 ml a do větší misky dáme suroviny na těsto. Do další misky dáme tvaroh, mléko a půl hrnku cukru a celé rozmícháme. Pak si plech vymažeme máslem a vysypeme hrubou moukou, můžeme i strouhankou či strouhaným kokosem. Na to nalejeme půlku těsta, které roztáhneme po celé ploše. Na rovný povrch nalijeme připravený tvaroh, který opět roztáhneme po celé ploše, a zarovnáme. Zbytek těsta přidáme stejným způsobem navrch moučníku. Dáme péct na 180°C asi na 45 - 50 minut. Když se nám buchta peče, dáme si rozvařit čokoládu. Jakmile se začne pomalu rozpouštět, opatrně přiléváme za stálého míchání zakysanou smetanu. Hotový krém dáme na deset minut stranou, teprve potom ho nalijeme na celý korpus, roztáhneme a necháme asi tři hodiny ztuhnout v chladu.