Suroviny
- rýžové chlebíčky 4 ks
- cibule
- rajský protlak
- sůl
- hořčice 1 lžíce
- pepř
- worchestrová omáčka
Postup přípravy
Rozdrobíme rýžové chlebíčky, přidáme protlak, hořčici, najemno nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme dle chuti.
Jana je veganka, proto je jasné, že její tatarák nebude z masa. A základní surovina je hodně zajímavá.
Rozdrobíme rýžové chlebíčky, přidáme protlak, hořčici, najemno nakrájenou cibuli, osolíme a opepříme dle chuti.
Zanechte nám svůj e-mail a 1x týdně vás upozorníme na to nejnovější a nejlepší z našeho webu.
Odesláním formuláře souhlasíte s podmínkami zpracování osobních údajů
prima-cnn-news
prima-zeny
prima-zoom
prima-fresh
prima-cool
playboy
lajk
prima-living