Suroviny
- kachní prsa 5 ks
 - kořenová zelenina
 - vývar
 - bylinky
 - portské víno 1 dcl
 - máslo
 - olej
 - med
 - fazolové lusky
 - slanina
 - česnek
 - brambory grenaille
 - terijaki medová omáčka 4 PL
 - sůl
 - pepř
 
Postup přípravy
Kachní prsa osolíme, opepříme a vložíme do sous-vide sáčku společně s olivovým olejem a bylinkami. Zavakuujeme a vložíme do sous-vide lázně̌ na 69 °C na 1 hodinu. Brambory rozřízneme napůl, vložíme na pekáč, dáme na ně sůl a rozmarýn a dáme péct cca na půl hodiny do zlatova. Fazolky si opečeme na pánvi na másle a olivovém oleji společně s nadrobno nakrájeným česnekem a slaninou. Osolíme, opepříme. Prsa vyjmeme ze sáčku a na pánvi je kůží dolů zatáhneme do zlatova, druhou stranu opečeme zlehka. Na výpeku si osmažíme kořenovou zeleninu, přidáme panáka portského vína, sůl, pepř̌ dle potřeby a provaříme. Omáčku poté propasírujeme. Dle potřeby lze přidat vývar. Servírujeme prsa přelitá omáčkou s opečeným bramborem a fazolkami.